Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Haber : Melek Çakır www.trabzonhaber24.com AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı, bugün Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı ile gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Büyükşehir Belediye Başkanı  Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Partili İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Bakanların katılımı ila duyurulan toplantıya Trabzon’un 4 bakanından bir tanesinin bile katılmaması partililer arasında eleştirilere neden oldu.
Istiklal Marşı ile başlayan danışma meclisi toplantısı, AK Parti İl Başkanlığı Divan Kurulu’nun sahneyi çıkmasıyla devam etti. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan İstanbul Havalimanı’nın tanıtıldığı bir videonun izletildiği toplantının ardından, İl Başkanı Haydar Revi’nin söz aldı. 
Konuşmasın başlamadan önce salonda hazır bulunan hazırunu selamlayan Revi, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. 
Revi şu ifadelere yer verdi;
-    MİLLETVEKİLLERİM 
-    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIM
-    İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİM
-    İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARIM
-    İLÇE BAŞKANLARIM VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 
-    İL KADIN KOLLARIM BAŞKANIM VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
-    İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLARIM VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 
-    İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANIM VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 
-    İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLARIM VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 
-    SN. BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZ VE TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZ

1-Kıymetli dava arkadaşlarım! İl Danışma Meclisi toplantımıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz! Toplantımız Partimize, İlimize ve ülkemize hayırlar getirsin. AK Parti kurulduğu günden itibaren partimizin büyümesinde ve gelişmesinde emeği olan bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden değerli dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 
2- İstişare kültürü ve ortak akıl partimizin çok önem verdiği hususlardan biridir. Bu hususa Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan büyük bir önem atfetmekte ve Genişletilmiş İl Başkanları Toplantılarının, İl Başkanları Toplantılarının gerçekleşmesi için büyük bir hassasiyet göstermektedir. 
3- Geçtiğimiz ay içerisinde Türkiye Genelindeki tüm İlçe Başkanlarımız ile gerçekleştirilen İlçe Başkanları toplantısı da Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlarımızın her kademesinin görüş ve düşüncelerine verdiği değeri göstermektedir. 

4- Bizlerde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’daki temsilcisi olarak aynı hassasiyetleri taşıyoruz. İstişare ve ortak akıl kültürüyle İl Danışma Meclisi Toplantısını, İlçe Danışma Meclisleri Toplantılarını, İlçe Başkanları Toplantılarını ve birim başkanları toplantılarımızı eksiksiz olarak yerine getiriyor ve tüm teşkilat mensuplarımızla gerek bu toplantılarda gerekse farklı zaman dilimlerinde bir araya geliyoruz. 
5- AK PARTİ bir icraat partisidir. İstişare yapar, ihtiyacı verir ve ortak akılla birlikte bunu icraata dönüştürür. Büyük yatırımların temelinde hep bu kararlılık vardır. Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı İstanbul havalimanı bunun en son örneğidir. 

6- Gücünü Milletten alan partimizle 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde işte karnemize yazılan böyle büyük projelerle bir kez daha milletimizin karşısına çıkacağız. 31 Mart seçimlerini de mümkün olan en yüksek oy oranıyla kazanmak zorundayız. Aksi halde felaket avcıları, fırsatçılar kapıda bekliyor. Partimize saldırmak için küçük bir yara almamızı bekliyorlar. 
7- Ülkemizin küresel düşmanları ve yerli iş birlikçileri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Partiyi devre dışı bırakmak için var güçleriyle çalışıyorlar. Bizlerde onlara fırsat vermemek için gece gündüz çalışarak Milletimizin desteğiyle oy oranlarımızı arttırmalı ve daha başarılı olmalıyız. Dünya Lideri Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi “Türkiye'nin de AK Parti'nin de bırakın gerilemeyi, durmaya, duraksamaya hakkı yoktur. Mahalli seçimler için hazırlanacak tüm arkadaşlarımızın meseleye bu şuurla yaklaşması gerekiyor. Büyük ve güçlü Türkiye sevdası olduğunun bilinciyle hareket etmeli, seçimlere dört elle sarılmalıyız. “ 


8- Kapı kapı dolaşarak gönüllere dokunmaya ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletiyle bir bağı olmayan siyasetçi kaybetmeye mahkûmdur. Partimizde kendine ikbal arayışı içinde olan siyasetçilerin yeri yoktur. AK Parti mensupları olarak hepimiz milletimizle olan bağlarımızı güçlendirmeli ve halkımızın derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen, milletimiz için projeler üreten siyasetçiler olmalı bu niyeti taşıyan insanlarla saflarımızı sıklaştırmalıyız. 
9- Bu şartlar yalnızca parti mensuplarımız için değil 31 Mart Yerel seçimleri için partimizden Belediye Başkanlıklarına ve Belediye Meclis üyeliklerine aday adayı olacaklar için de geçerlidir. İster yürüttüğü göreve yeniden talip olsun ister ilk defa milletin karşısına çıksın, her bir AK Parti adayı bu profile sahip olmalıdır. 

10- Bu ölçülere sıkı sıkıya bağlı kalırsak 2019 Mart'ındaki seçimleri Allah'ın izniyle yeni bir rekorla tamamlayabiliriz. Bizler ülkemiz ve partimiz için elimizden gelen gayreti göstererek en güzelini yapma gayreti içinde olacağız. 31 Mart seçimlerine çok az bir süre kaldı. Şimdiden çalışmalarımızı hızlandırarak gece gündüz demeden ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları hep birlikte büyük başarılara imza atacağız. 
Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile istikrar sürecek Türkiye büyümeye devam edecek. 2023 hedeflerine hep birlikte AK Parti İktidarıyla ve AK Belediyelerle ulaşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.