Yomra Belediye Başkanı Artist'mi Oluyor 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Başarılı Başkanlıktan Sonra Şimdide Artistliğe soyundu. 

Yomra'nın Başarılı Başkanı İbrahim Sağıroğlu Sümela'nın Şifresi -2 Temel Filminde Oynamaya hazırlanıyor . Sağıroğlu  Filmde Oynayacağı Rolü ezberlemeye başladı bile . İbrahim Sağıroğlu'na Sümela'nın Şifresi -2 Temel Filmindeki Rolü İçin Kızı Hilal Sağıroğlu ve Sümela'nın  Şifresi Set Ekibinden Benay Hanımla Çalışmalara Başladı Bile . Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nun Semela'nın Şifresi 2 Temel Filmindeki Rolü Şimdilik Sır Gibi Saklanıyor. 

Film güçlü oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiriyor. Çetin Altay,Salih Kalyon,Ayşegül Günay,Engin Şenkan,Yeşim Alıç ,Eren Vurdem, Eren Hacısalihoğlu,Ruhi Sarı ve Hande Katipoğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun başlıca rollerini paylaştığı filmin 2017’de Mart ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Yönetmenliğini Adem Kılıç'ın yaptığı Sümela’nın Şifresi 2 Temel’in çekimleri Karadeniz yaylalarında başlayacak, Trabzon ve çevre illerde devam edecek.

Filmin konusuna gelince; Jünyor Temel, tıpkı babası Temel Sözer gibi kısmetsiz ve hayalperest bir Trabzonludur. Hık demiş, babasının burnundan düşmüştür. Talihsizlik ve parasızlık sanki saltanatmış gibi babasından JR. Temel’e miras kalmış gibidir. Babası Temel’den kalan 10 milyon lira borcu, reddi miras şansı varken ‘bu dünya da rahat yüzü görmedi, bari öteki dünya da alacaklılarla boğuşmasın’ diye kabul eden Jünyor Temel boyundan büyük bir işe atılır. Şehrin en büyük müteahhiti Cemal Karkas’ın Arap ortağı Cabir El Kurabiyye ile birlikte girdiği Hamsiland Towers inşaatına karşı çıkar. Çünkü bu inşaat, Trabzon ve Trabzonsporlular için çok önemli olan tarihi bir semt sahasının üzerine kurulacaktır. Şehirde kimsenin sesinin çıkmamasına rağmen Jünyor Temel, arkadaşları Şato ve Oğuzubillah ile birlikte bu inşaatı durdurma ve tarihi önemdeki bu toprak sahayı kurtarma planı yaparlar. Öncelikle Cabir El Kurabiyyye’yi kaçıracaklar ve onu kimsenin bulamaması için Trabzon yaylalarında birkaç gün misafir edeceklerdir. Bu süre de Temel’de Cabir El Kurabbiye kılığına girerek, Cemal Karkas’la görüşecek ve bu inşaatı birkaç sene geri atma teklifinde bulunacaktır. Tabi işler Temel ve arkadaşlarının planladığı gibi gitmeyecek ve her şey birbirine karışacaktır.

Bu arada Jr. Temel’in sevdiği kız, trilyonluk inşaat işini bozduğu müteahhit Cemal Karkas’ın kızı çıkmıştır. Temel baltayı taşa vurmuştur. Fakat babasından hep olumsuzluk devralmayan Jr. Temel, ondan yürekli olmayı ve inandığı şeyin peşinden koşmayı da öğrendiği için, hem Trabzonlular için çok önemli olan bu saha üzerindeki inşaatı durdurur, hem de finalde sevdiği kız olan Duru’ya kavuşur.