Her geçen sene izleyici sayısını artıran topluluk ayakta alkışlanırken, birçok davetli de izleyemeden geri döndü..
Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği-Vakfı (TLYD) Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen “Çağlar Deli Gönül Türkülerle” isimli konser büyük beğeni topladı. KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programı İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, eski milletvekili ve belediye başkanı Volkan Canalioğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, koronun kurucularından Bursa Uludağ Üniversitesi Türk Müziği Ana Sanat Dalı Başkanı Öğrt.Üyesi Doç.Dr.Özlem Doğuş Varlı  ve çok sayıda davetli izledi.
Sunuculuğunu Gizem Sağlam Bülbül’ün yaptığı, şef Çağla Araz yönetimindeki koro muhteşem türküler seslendirdi. Anadolu’yu karış karış gezen ve dinleyenlere türkü resitali sunan korist ve solistler performanslarıyla göz doldurdu. Solo performanslarda ise Sinem Buçan, Şefik Pak, Ömer Güngör, Barış Araz, Fatma Aksoy ve Tufan Biçici sahne aldılar.
Programın son bölümünde koro şefi Araz ve 7 kişilik koro elemanı oynadıkları Akçaabat Sallaması oyunuyla ayakta alkışlandı.
Programın sonunda gecenin mimarı koro şefi Çağla Araz’a çiçeğini İl Emniyet Müdürü Metin Alper, eski milletvekili Volkan Canalioğlu ve TLYD Vakfı Başkanı Ahmet Kahraman birlikte  takdim ettiler.