TTSO Başkanı Hacısalihoğlu 14 Mart TIP Bayramını Tebrik etti 


Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

TTSO,  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu yaptıkları  hizmetlerle insanların müteşekkir olduğu sağlık sektöründe çalışanların  14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon’un uluslar arası tanınan ve güvenilen bir sağlık merkezi hedefine doğru ilerlediğini belirtti.
 
Modern Türkiyenin sağlık sektöründe giderek güçlendiğini ve geliştiğini ifade eden TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, bu sektördeki gelişmenin toplumun refahı ve mutluluğunda önemli bir rol oynadığını dile getirdi. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada Başkan Hacısalihoğlu, “İnsanların en zor zamanlarında yaptıkları görevle sağlıklarına kavuşturan sağlık çalışanlarını bugün bir kez daha hatırlıyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesileyle ülkemizde sağlık sektörünün hızla büyümesi ve gelişmesinden büyük bir memnunluk duyduğunuzu ifade etmek istiyorum.”dedi.
 
TRABZON ULUSLARARASI TANINAN BİR SAĞLIK MERKEZİ
Başkan Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:“ Özellikle kamu yatırımları yanı sıra özel sektör olarak üyelerimizinde yapmış olduğu modern yatırımlarla büyük bir potonsiyel haline gelen sağlık sektörü sadece kendi ülkemize değil yurt dışından da insanlara hizmet vermesinin gururunu yaşıyoruz. Odamızın hedeflerinden biri de Trabzon’un sağlık sektöründe uluslar arası bir tanınan ve güvenilen bir sağlık merkezi olmasıdır. Bu hedef doğrultusunda çaba gösteren bütün sağlık sektörü çalışanlarının bir kez daha 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum.”