TRABZONLU AYŞENUR YARIŞMAYI KAZANDI EVLATLIKTAN REDDEDİLDİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Ayşenur Balcı yarışmada birinciliğe uzanırken hayatı ile ilgili detay programa damga vurdu.Haftalardır yayınlanan İşte Benim Stilim programında dün gece final heyecanı yaşandı.  Ayşenur Balcı, Özden Cerrahoğlu, Çiğdem Çelik, Nihal Candan, Gülşah Yılmaz ve Ayşegül Doğan olmak üzere 6 finalist arasından hafta boyunca yapılan SMS oylaması sonucunda kazanan isim Ayşenur Balcı oldu. Ayşenur 150 Bin TL'lik ödülü alırken 50 Bin TL'yi ikinci olan Nihal Candan'a verdi.

Final gecesinde stüdyoya yarışmacıların aileleri de gelerek destekde bulundu. İşte bu noktada Trabzonlu olan Ayşenur Balcı'nın büyük moral bozukluğu gözlerden kaçmadı. Diğer yarışmacıların aileleri stüdyodayken Ayşenur'un ailesinin kendisini evlatlıktan reddettikleri için destek olmaya da gelmediği iddia edildi. Ayşenur'un buruklaşmasını gören Öykü Serter ise  'senin ailen jüri' diyerek doğrudan onlara döndürdü. Ayşenur Balcı o anlarda çok buruklaştı ve ağlamaklı oldu.



Ayşenur Balcı Kimdir?

Aslen Trabzon Köprübaşılı olan Ayşenur Balcı 1995 doğumlu ve  dansçılık yapıyor. 1.68 boyunda ve 52 kilo ağırlığında olan Ayşenur Balcı  daha çok çalkantılı özel hayatı ile gündeme geldi. Ayşenur Balcı İşte Benim Stilim ile gelen şöhretinden sonra geçtiğimiz aylarda Periscope 'deki üstsüz canlı yayınıyla skandal yarattı. Ayşenur Balcı üstsüz haliyle periscope yayını yapınca uyuşturucu mu kullanıyor iddiaları gündeme geldi. Ayşenur Balcı'nın yaptığı yayında arkasında duran ve zaman zaman görünen erkek merak konusu olmuştu.