Trabzon’daki gazetecilerden Kaymakam Hatipoğlu’na veda programı

ADALETLİ VE ÇALIŞKAN

Son yayımlanan kararname ile Kaymakamlığı görevinden Kırklareli Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Numan Hatipoğlu için Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından veda programı düzenlendi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen Trabzon’da görev yapan ulusal, yerel, görsel, yazılı, ve sanal basın temsilcilerin katıldığı toplantıda Kaymakam Numan Hatipoğlu duygulu anlar yaşadı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretlerinden dolayı  Kaymakam Numan Hatipoğlu’na teşekkür eden TGC Başkanı Yusuf Turgut, “Öncelikle adaletli davranışlarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bugün ki veda ziyaretini yapmasından dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Trabzon’da görev yaptığınız 20 aylık süre zarfında sizlerle sürekli olarak diyalog halinde çalışma imkânımız oldu. Trabzon’a kattığınız değer için sizlere teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Trabzon’da iz bırakan bir kaymakam olarak sizleri hatırlayacağız. Tayininiz sebebiyle Kırklareli halkının ve görev yapan meslektaşlarımızın son derece şanslı olduklarını belirtmek istiyorum” dedi.

Kaymakam Numan Hatipoğlu,

“Trabzon’a her şey için çok teşekkür ederim.”

Trabzon’a hizmet etmek ayrı bir onurdur diyerek sözlerine başlayan Kaymakam Numan Hatipoğlu, “Benim için yaklaşık 20 aydır kaymakamlığımıza gelen vatandaşları oturtarak ve gözlerinin içine bakarak dinledim. Dertlerine dertlendik, sevinçlerine sevindik. Bu doğrultuda da basınımızın her zaman için yakın ilgi ve alakasını gördük. Tüm basın mensubu arkadaşlara teşekkür etmek isterim. Kayıtsız şartsız devletin ve milletin menfaatine olan hususları bende kendi ailemizin önüne koyarak çalıştık. Bundan sonra da inşallah bu şekilde devam edeceğiz. Trabzon’a her şey için çok teşekkür ederim.”dedi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Trabzon’a katkılarından ve hizmetlerinden dolayı Kaymakam Numan Hatipoğlu’na plaket takdim etti.  Program hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.