Trabzon Valisinin Eşi Şengül Yavuz Tarihi Bedesten Çarşısını Ziyaret etti

  Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com  

  Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz, Kemeraltı'da bulunan tarihi Bedesten Çarşısı'nda yer alan Etnografya Turizm Kazaziye ve Hasır Evi'ndeki girişimci kadınları ziyaret etti.
 
        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının 2011 yılında yürüttüğü Etnografya Turizm Kazaziye ve Hasır Evleri Projesi kapsamında 4 yıl önce Valilik desteğiyle, 4 girişimci kadın tarafından başlatılan işletme bugün tam 80 kadının iş üretmesine imkân sağlıyor.
 
        Yurtdışı ve yurtiçindeki fuarlara katılarak hayallerinin üzerinde işler başaran girişimci bayanları  işyerlerinde ziyaret eden Bayan Yavuz, girişimcilik ruhunun cesaret ve emek gerektirdiğini söyleyerek, cesaretlerinden ve emeklerinden dolayı kendilerine başarı dileyerek tebrik etti.
 
        Başarının uzun bir yolculuk olduğuna vurgu yapan Şengül Yavuz, “ Unutmayın ki büyük hayaller kuranlar, hayallerini gerçekleştirmez, aksine onları aşarlar. Bunun için uzun vadeli ve büyük hedefleriniz olsun. Hayallerinizi büyük tutun ancak küçük ve sağlam adımlarla ilerleyin. Göreceksiniz ki zamanla daha büyük başarılara imza atacaksınız.
Trabzon Valisinin Eşi Şengül Yavuz Tarihi Bedesten Çarşısını Ziyaret etti 


  Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un Eşi Şengül Yavuz Dur Durak Bilmiyor Çalışmalarına devam ediyor . Şengül Yavuz Hanımefendi bugünde Trabzon'un Tarihi hanı Bedesten Çarşısını ziyaret ederek oradaki İş veren hanımları ziyaret etti. 

Bildiğiniz gibi kadınlar öğrenmeye açık ve sabırlıdır. Burada da sabrın ve öğrenmenin en güzel örneğini görüyoruz. Görüldüğü gibi kadınlarımızın yaptığı her bir ürün el emeği ve özel tasarımlar.  Kadınlarımız burada Trabzon kazaziyesi ve hasır alanında mesleki beceriler kazanarak, hem kentte turizme yönelik bilincin oluşturulmasına hem de aile ekonomisine katkı sağlıyorlar” dedi
Hayallerinizi Büyük Tutun, Ancak Küçük Ve Sağlam Adımlarla İlerleyin