Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nden Basına İftar 
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, bu akşam düzenlenen bir iftar yemeği aracılığı ile Trabzon basın ailesini bir araya getirdi. Zorlu Grand Otel'deki yemeğe TGC Başkanı Yusuf Turgut,Basın İlan Kurumu Bölge Müdürü Muharrem  Mermertaş ,TSYD Başkanı Selçuk Kılıç, Eski TSYD Başkanı Murat Taşkın,TRT Bölge Müdürü Sami Serdar Şişman,Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Zafer Sel ,HAK-İŞ HİZMET-İŞ Trabzon Şube Başkanı Yardımcısı Şevket Çelik,Gazete Sahipleri,Gazete ve İnternet Sitelerinin Müdürleri ,Basın Mensupları ile www.trabzonhaber24.com Yöneticileride Eşleri ile birlikte katıldı.

 Zorlu Grand Hotel’de düzenlenen ve geleneksel iftar etkinliklerinin 3.’sü olan iftar yemeğinde, cemiyet adına konuşma yapan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut şu açıklamalarda bulundu.

TGC BAŞKANI YUSUF TURGUT ;

Gazetecilik meslek şartları zor, ağır… Çok değerli meslektaşlarım, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu  genel sekreterim, önceki dönem başkanlarımız ve misafirlerimiz… Hepinize iyi akşamlar diliyorum.  Kıymetli meslektaşlarım Trabzon basın camiası olarak bizi bir araya getiren kucaklaşmak ve paylaşmamızı sağlayan geleneksel iftarımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepimiz biliyoruz ki gazetecilik meslek şartları zor, ağır ramazan ayı yükümüzü daha da arttırsa da Ramazan ayı kendi içinde ayrı bir tat yaşatıyor. Hiç kuşkusuz önümüzdeki günlerde 24 Haziran Seçimleri sebebiyle daha yoğun bir mesai ile karşı karşıya kalacağız. Şimdiden 24 Haziran tarihi ülke ve millet için hayırlı olsun. Heyecanımızı hiç kaybetmeden; ilkeli, objektif tutumumuza sürekli olarak aynı şekilde devam edilmesini diliyorum.  Haberin mutfağından, en alt birimden en üst birimine kadar sevgili meslektaşlarımın ramazan bayramını şimdiden tebrik ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte nice ramazanlar, bayramlar geçirmenizi diliyorum. Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden eski başkan ve meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.  Trabzon basını için iki güzel haber Bu aksam ayrıca 2 güzel haber de vermek istiyorum. İftara gelmeden önce eski başkanlarımızdan Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu aradı, tedavisinin çok güzel gittiğini ifade etti ve selam gönderdi. En kısa sürede de aramızda olmak istediğini ifade etti. Zaten ofisine gidiyor kalabalıktan biraz kaçıyor ona da son derece saygı duyuyoruz. Diğer konu ise Nevzat Yılmaz Başkan Yardımcımız Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi ile birlikte İletişim Vakfı’nın meslekte 50 yılını dolduranlara verilen ödüle layık görüldü. Anadolu’da 14 kişiye verdiler sadece. Ankara Gazeteciler Cemiyeti’nde ve vakıfta çok güzel bir konuşma yaptı ve bizi temsil etti kendisini tebrik ediyorum. Bütün meslektaşlarımızla birlikte biriz ve beraberiz, bu bizim üçüncü ramazanımız ve iftarımız yönetimle birlikte. Tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Aramızda başkan yardımcılarımızdan Beşiktaş kulübünün İletişim Direktörü Altuğ Atalay da var, kendisine hoş geldin diyorum. Bir not da elbette ki son dönemde özellikle İçişleri bakanlığında görevini sürdüren Ahmet Külekçi kardeşimize, onu da hem şahsım hem yönetim kurulum olarak tebrik ediyorum, doğu ile kuzeyi birleştirmek için büyük bir mücadele veriyor daha yeni Siirt’ten döndü hem ona hem ona destek olanlara teşekkür ediyorum. Hepinizi yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte yürekten kutluyorum, teşekkür ediyorum Allah bizi nice iftar yemeklerine, bayramlarına nasip etsin. Hoşgeldiniz şeref verdiniz saygılarımı sunuyorum efendim. 

Mermertaş,TSYD Bşakanı Serkan Kılıç,TSYD Eski Başkanı