Trabzon anneler derneği, yılın babasını seçti…

Haber : Yurdanur Ayaydın  www.trabzonhaber24.com  Kerem’in babası Selim Akgün ...

Trabzon annaler derneği şubesi Babalar günü nedeni ile, Trabzon’da yılın babası olarak Selim Akgün’ü seçti. Kas hastalığı olan oğlunun tedavisi için her yolu deneyen, oğluna önce okuma yazma öğreten ardından doğayı sevmesi için doğaya taşıyan, sağlığı için tekerlerli sandalye ile Küba’ya getiren, orada uzun bir müddet, tedavisinde bizzat yanında bulunan Selim Akgün’e, anneler derneğinin beratı da sade bir tören ile teslim edildi.
Oğlu Kerem Akgün için adeta seferber olan bütün gününü oğlu Kerem ile geçiren, Küba’dan oğlunun tedavisi için özel bir fizyoteparist tutan karı koca fizyoterapistlere evini açan Selim Akgün, hayatını oğlunun yürüyebilmesine adadı.
Bütün servetim Kerem’im ve eşim ile kızım diyen Selim Akgün, Kerem’in yürüdüğünü görmek, benim için en mutlu an olacaktır dedi.
Anneler Derneği başkanı Ziynet Şener, bir baba olarak Selim Akgün’ün oğlu Kerem için maddi manevi bütün imkanlarını seferber ettiğini, uzun zamandan bu yana dernek olarak Selim Akgün’ü izlediklerini belirterek yönetim kurulu kararı ile Trabzon’da yılın babası olarak Selim Akgün’ü seçtiklerini belitti. Şener, bu arada elbette bütün şehit çocuklarımızın babaları da yılın babasıdır. Onlar her zaman baştacımızdır dedi.