Trabzon’un Erdoğdu Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki Hülya S. 6 ay önce baba evinden kaçarak bir gençle imam nikâhı kıyarak evlendi. Evliliğinin 45. gününde eşiyle anlaşamayan Hülya S, evi terk ederek kayıplara karıştı. Genç kız bir süre sonra baba evine geri döndü. Daha sonra Mustafa S. ile tanışan genç kız, 2 ay önce davullu zurnalı düğünle ikinci kez dünya evine girdi. 

 

İNTERNET TUTKUNU

 

Özel bir şirkete ait işyerinde işçi olarak çalışan eşi sabahları işe gittikten sonra sürekli internete girdiği ve sosyal paylaşım sitelerinde birileriyle yazıştığı ileri sürülen genç gelin 8 Mart günü ardında bir mektup bırakarak kayıplara karıştı. 

 

HAKKINIZI HELAL EDİN

 

"Hepinizi çok seviyorum ancak ben başımı alıp gidiyorum. Bu şehirde ayaklarımın üzerine durmayı öğreneceğim. Kötü yola düşmeyeceğim. İhtiyacım olduğu için altınları da alıyorum. Hakkınızı helal edin" yazılı not bırakan Hülya S.’yi bulmak için eşi ve ailesi polis, jandarma ve cumhuriyet savcılığına başvurdu. Tüm aramalara rağmen Hülya S. bulunamadı.

 

BİLGİSAYAR İNCELENİYOR

 

Hülya S’nin sürekli olarak internette sosyal paylaşım sitelerine girdiğini öğrenen emniyet ekipleri, bu nedenle evde bulunan bilgisayarı incelemeye aldı. Polis, yeni gelinin bu sitelerden birinde tanıştığı biriyle kaçmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

 

EŞİ: SORUNUMUZ YOKTU

 

Eşi Mustafa S, "Bugüne kadar bir tartışmamız dahi olmadı. İnternette tanıştığı biri kafasını mı karıştırdı bilmiyorum" dedi..