Sürmene Festivali Tüm Hızı İle Devam Ediyor 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Sürmene'de Gençlerin el ele vererek düzenlediği Sürmene Festivali Cumartesi Günü Sürmene'de Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Mehteran Takımınında katılımı ile Gençlik Yürüyüşü ile start aldı.

Gençlerin inanarak çıktıkları bu yolda ne kadar başarılı olduklarını tüm sürmene gördü. Sürmene Balıklı Limanından Kalkan ''Taka''ların Sürmene İskelesine kadar olan Kısımda Yarışları ile devam eden Festival Sürmene Belediyesi nündeki Kültür Sokağında  Kurulan Ekran ve Festival etkinlikleri akşam saatlerinde bir birinden değerli sanatçıların katılımı ile geç saatlere kadar devam etti. Festivale Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan,İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan ve çok sayıda davetli katıldı. Gençlerin doyası ile eğlendiği bir birinden güzel şarkıların söylendiği horanların oynandığı gece Sürmeneye yakışır şekilde bitti. 

FESTİVALDE 2.GÜN ZARHA DAĞINDA DEVAM EDİYOR. 
Sürmene Gençlik derneğinin düzenlediği Festivalin ikinci günü yani bugün 06.08.2017 Pazar Günü Tüm Hızı İle Sürmene Zarha Dağında Vakıf Otelinin olduğu alanda devam ediyor ...