Sürmene'de Pide Festivali Coşku İle Gerçekleşti 

Haber: Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Sürmene İlçesinde bugün İlk defa gerçekleşen Pide Festivali muhteşemdi. Sürmene Belediyesi ve Sürmene İşadamları Derneğinin SÜRSİAD Ortaklaşa düzenlediği 1.Sürmene Pide Festivali görülmeye değerdi. Muhteşem Güneşli bir havada Sürmene Sanat Sokağında gerçekleşen festivalde binlerce Sürmene Pidesi Çay ve Ayranla birlikte misafirlere İkram edildi. 

ÜSTÜN'E SEVGİ SELİ 
Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora, Sürmene Kaymakmaı Mehmet Alper Çiğ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Ahi Evren Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.İsmet Durmuş ,Köprübaşı Ak Parti İlçe Başkanı Orhan Erdoğan.Saadet Partisi Sürmene Belediye Başkan Adayı Aydın Danışmaz ve Meclis Üyesi Adayları,Sürmene Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Revi,Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Çok sayıda misafirle binlerce vatandaş katıldı. 

ÜSTÜN; TEŞEKKÜRLER SÜRMENE 

Bir konuşma yapan SÜRSİAD Başkanı Hüseyin Azizoğlu,Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çiğ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora vatandaşlardan büyük alkış aldı. 
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ; Sürmene Halkına her şeyin en güzeli layıktır. İnşallah gelecekte pide festivalini sürekli yapmak bizlere nasip olur . Sizlere iyi eğlenceler dilerim . Üstün dilerim hoşça vakit geçirirsiniz.

MİLLETVEKİLİ CORA, NAİF İNSAN BAŞKAN ÜSTÜN'E VERDİĞİNİZ DESTEĞE TEŞEKKÜR EDERİM 

Milletvekili Salih Cora; Sizleri çok seviyoruz her defasında verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Cora ,Sürmene Belediye Başkanımız Rahmi Üstün ile sizlere yapmış olduğumuz güzel hizmetlere devam etmek için sizlerden ricamız var. Rahmi Üstün abimiz çok naif bir insan çok babacan sevecen bir insan onun hizmetlerine devam etmesini istiyoruz . 31 Mart günü Sizlerden Cumhur İttifakı Ak Parti Sürmene Belediye Başkan Adayımız Rahmi Üstün'e destek vermenizi istiyorum . "Bizim Sürmenemiz Gül bahçesidir. Bu bahçedeki bülbülümüz Rahmi Üstün'dür. Bülbül olmazsa bahçeye kargalar dadanır ". 
31 Mart günü tekrar bir Bayram şenliği yaşanacak Inşallah.

İlk olarak sahneye Sunucu Aslan Kar çıkarken ,Komedyen Sanatçı Tahsin Taşkın taklitleri ile izleyicileri gülme krizine soktu.  Daha sonra Sahneye Çıkan Sürmene Folklor Ekibi izleyenleri hayran bıraktı. Sürmene Folklor Ekibi Sürmene Bıçak Oyunu ile yine Festivale imzasını attı. Sürmene Folklor Ekibinden sonra sahneye Gizem Kara ve Sinan Yılmaz çıktı. Festival Alanını dolduran binlerce kişi aynı anda horon ve kolbastı oynadı. Sanatçı Gizem Kara ve Sinan Yılmaz sahneleri ile izleyenleri adeta büyülediler. Ekol Ses ve Görüntü Sistemlerinin organizesinde yapılan Festival kusursuzdu.