SOYLU GENÇLİK MECLİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  
 Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı MKYK Üyesi Süleyman Soylu ile bir akşam Yemeğinde bir araya geldi .Karadeniz Bölgesinin en geniş en kapsamlı en büyük Gençlik Meclisi olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun Başkanlığında toplanan Gençlik Meclisi Yemek Sonrası Ak Parti Millet Vekili Süleyman Soylu bir Konuşma Yaparak Gençlikten çok şeyler beklediklerini seçimin galibinin onlar olacağını son on gün içinde uyumaksızın seçim çalışmalarında aktif olarak gençlere büyük iş düştüğünü ifade etti. 

GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANI MUAMMER TOSUN KONUŞMA SONRASI 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik  Meclisi Başkanı Muammer Tosun konuşmasından sonra Başarılı Gençlik Meclisi Üyelerine Trabzonspor Forması Hediye etti. 

ŞULE KARAMANLI BAKIN TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANI MUAMMER TOSUN İÇİN NELER YAZMIŞ
İnsanın ailesi vardır bir de aile gördükleri .. Bazen ailenle paylaşamadıklarını paylaşabildiğin insanlar.. Beraber agladığın, cogu zaman da beraber güldüğün..."Muammer Tosun " .. O bizim hem başkanımız, hem abimiz..belki başkandan çok abimiz..Hem kızan , yol gösteren.. Hem de onure eden.. Allah böyle insanı hayatımızda tek ve daim eylesin.. Muhabbetimiz , bağımız daim olsun..Biliyoruz ki bize bisey olmaz.. Cunku bizim arkamızda Ulusal ve uluslararası bir başkan bir dünya lideri gençlik başkanı var ☺☺.. Her şeyden öte bize bu güzel duyguları yaşattığın icin abicim Allah senden razı olsun.. Biz bizi biliyoruz..Yazacak belki nice şeyler vardır ama tek kelime ile ifade ediyrm "yüreği samimi abimiz" Allah seni başımızdan , bizi de senin yanından ayırmasın.. (Amiinn)