Şengül Yavuz Fatih Çocuk Evlerini Ziyaret etti 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

 Valimiz Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz Hanımefendi, “Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri” projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Fatih Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukları ziyaret etti.

 Gerçekleştirilen ziyarette Bayan Yavuz’a, Garnizon Komutanın eşi Funda Akşit, Vali Yardımcısının eşi Dilek Yazgan, İŞKUR Müdürünün eşi Nurcan Zengin ve Kültür Turizm Müdürünün eşi Bahar Ayvazoğlu eşlik etti.

 Müdürlük bünyesindeki kurumlarda kalan çocuklar hakkında bilgi alan Şengül Yavuz daha sonra beraberindekilerle birlikte çocuklarla sohbet ederek, onlarla yakından ilgilendi. Çocukları kaldıkları evlerde sık sık ziyaret edeceklerini söyleyen Bayan Yavuz,” Çocuklarımız burada hayata sıcak ev ortamında hazırlanıyorlar ve aynı evde kaldıkları için diğer çocuklarla kardeş gibi büyüyorlar. Bu samimi ortam da çocuklarımızın mutluluğuna vesile oluyor. Onların mutluluklarını ve memnuniyetlerini gözlerinden rahatça okuyabiliyoruz. Hiç kuşkusuz ki çocuklar hepimizin en hassas noktası. Bu çocuklarımızın; annesi, babası, ağabeyi, ablası, kardeşleri bizleriz. Bu noktada çocuklarımızın yetiştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.