Şengül Yavuz Çocuklar gibi Şendi 

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com
 
Bizlerin Yarınları, Ülkemizin Geleceği Olan Çocuklarımızın Gülen Yüzlerini Görmek En Büyük Mutluluklarımızdandır

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, ANADER’İN 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk İlkokulu’nda düzenlediği etkinliğe katılarak, çocuklarla bir araya geldi.

Etkinliğe Şengül Yavuz'un yanısıra, ANADER Yönetim Kurulu Başkanı Asım Aykan, Vali Yardımcısı’nın eşi Dilek Yazgan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Serpil Harput, dernek üyeleri, gönül elçileri, öğretmenler katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilkokul öğrencileriyle bir araya gelen Şengül Yavuz ve beraberindekiler, İlk olarak etkinlik kapsamında ortaokul öğrencileriyle fidan dikimi gerçekleştirdiler. Daha sonra ilkokul birinci sınıf öğrencileriyle bir araya gelen hanımefendi, çocuklarla tek tek ilgilenerek boyama, kesme yapıştırma örnekleri gibi birçok faaliyetleri birlikte yaptılar.

Çocukları sevindirmenin 23 Nisan’ın en güzel karşılığı olduğunu söyleyen Şengül Yavuz “Bizlerin yarınları, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın gülen yüzlerini görmek bizleri mutlu etmektedir. Bundan dolayı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi