Şehit ve Gazi Ailelerine Gemide İftar
Ortahisar Kaymakamlığı ve Ortahisar Belediyesi tarafından şehit aileleri ve gazilere yönelik olarak gemide iftar programı organize edildi.

Düzenlenen iftar programına Trabzon Valisi Yücel Yavuz, eşi Şengül Yavuz, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, eşi Ayfer Hatipoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları katıldı.

İftar sonrası konuşma yapan Vali Yavuz; Ramazan ayının manevi atmosferinde bir iftar sofrasında şehit aileleriyle buluşmaktan büyük bir onur duyduklarını ifade ederek; Ülkemizin bağımsızlığının, bölünmez bütünlüğünün korunması uğrunda, huzur, güven içinde yaşamamız ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını hiç çekinmeden seve seve feda eden şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin aileleri ile bir arada olmaktan onur duymaktayız. Şehitlerimizin ve gazilerimizin, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri hiçbir şeyle ölçülmeyecek kadar büyüktür. Bu güzel Ramazan gününde rabbim oruçlarınızı kabul etsin. İnşallah sevdiklerinizle birlikte, sağlık ve sıhhat üzere nice Ramazanlara kavuşursunuz. Hep beraber nice bayramlara da kavuşmayı diliyorum” dedi

Konuşmaların ardından Vali Yavuz ve eşi Şengül Yavuz, şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir süre sohbet ettiler.