Şalpazarı Demokrasi ve Şehitlerine Sahip Çıktı 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Demokrasi Mitinglerinin son gecesinde Şalpazarı'nda düzenlediği Demokrasi ve Şehitleri Anma Mitingi ile Demokrasi Nöbetlerine Son Noktayı Muhteşem Şekilde koydu. 

Şalpazarı Demokrasi ve Şehitleri Anma Mitingi Trabzon Milletvekili Muhammet Balta,Trabzon Valisi Yücel Yavuz,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ,Vakfikebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,MHP İl Başkanı Nihat Birinci ,Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, MHP İlçe Başkanları ve daha birçok Bürokratın Katılımı ile start aldı 

Ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan 23 yıl önce  Ülkü Ocakları’nın açılışı için geldiği Şalpazarı’na bu akşam yine Demokrasi ve Şehitler Mitingi için Geldi.  Milli Türküler ile Demokrasi Mitingi’nde konser veren YILDIZDOĞAN, i Şalpazarı'nda bulunan tüm siyasi partilerden insanların yüreklerini bir etti ve Şalpazarı teröristlere karşı tek yumruk oldu.

Şalpazarı Belediyesi’nin öncülüğünde yapılan Demokrasi Mitingi, Trabzon Belediyesi Mehter Takımı’nın yaptığı gösteri ile başladı. Mehmet takımı çaldığı marşlar ile Şalpazarı’nda geçit töreni yaptı.

Ağasar gençleri de büyük Türk Bayrakları açtılar ve Şalpazarı’nı “Pensilvanya basılsın Feto iti asılsın.” , “Vatan sana canım feda. ” , “Ne mutlu Türk’üm diyene !” sloganlarıyla inlettiler. Tarihine, köklerine bağlı olan gençler Göktürk Devleti’nin Kurt başlı bayrağını açmayı da ihmal etmedi.

Saat 22.00 sularında Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı. Şalpazarı onunla birlikte “ Ölürüm Türkiye’m.” türküsünü hep bir ağızdan söyledi. Yıldızdoğan, Türk Milleti’nin vatanına sahip çıkması konusunda konuşmalar yaptı. Seçilerek görev alan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı olduğu dolayısıyla  Recep Tayyip ERDOĞAN için “O benim de başım.” diyen Milli Sanatçı, “Çünkü biz ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben.’ diyen bir liderin izinden gidiyoruz.” diyerek sözlerine devam etti.

Mitingde çevre ilçelerin belediye başkanları, milletvekilleri, siyasi parti yöneticileri konuşma yaptı. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız konuşmasını  MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Pirağa Yaşar,  AKP Şalapazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Erdoğan Kıran ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdemir ile birlikte yaptı. Partilerin İlçe Başkanları FETO/ PDY Terör Örgütününe karşı tepkilerini dile getirdi.

Konser gece saat 24.00’a kadar  devam etti. Konser sonunda Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Mustafa Yıldızdoğan'a Sis Dağı görseli olan bir plaket, Ağasar Balı ve Çentik hediye etti.