‘Müslüm’ rekora gidiyor..
Geçen yıl beyazperdede fırtınalar estirerek rekorları alt üst eden ve Türkiye’yi Oscar’da temsil eden ‘Ayla’ nın yapımcısı Mustafa Uslu ve yönetmeni Can Ulkay imzalı ‘Müslüm’ filmi Türkiye genelinde ilk üç günde 600 bin kişi tarafından izlendi.
921 salonda gösterime giren film 8 milyon hasılat elde ederken, ilk 3 gün itibariyle geçen yılki ‘Ayla’yı da geride bırakmış oldu.
Film, Trabzon’da da Royal, Lara, Avşar ve Cinemaximum sinemalarında neredeyse kapalı gişe oynuyor.
Royal Sinemaları İşletme Müdürü Sinan Çürük ‘Müslüm’ filminin çekildiğinde beklentilerin bir hayli yüksek olduğunu ve rakamların bugün her şeyi doğruladığını belirterek şunları söyledi:
“Sinema sezonu gayet iyi başladı. Bu yıl bayağı iddialı yapımlar var. İnşallah tutarsa bizlerde biraz nefes alacağız. Geçen yıl ‘Yol Arkadaşım’ ve ‘Ayla’ iyi iş yapmıştı. Bu yıl da ‘Yol Arkadaşım 2’, ve ‘Müslüm’ çok iyi gidiyor. Daha sırada ‘Recep İvedik 6’, Ata Demirer’in ‘Hedefim Sensin’, Cem Yılmaz’ın iki filminin yanı sıra Yılmaz Erdoğan imzalı ‘ Organize İşler 2’ ve ‘Dağ 3’ var. Doğru projeyi yakaladığınızda, iyi bir tanıtımla buna kaliteli görüntü ve müziğin yanı sıra oyuncu kadrosunu da eklediğinizde seyirciyi salonlara çekebiliyorsunuz.  
Arabeskin ‘BABA’ sı usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını anlatan filmde Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Erkan Can, Erkan Avcı, Ayça Bingöl, Şahin Kendirci ve Turgut Tunçalp rol alıyorlar.