Milletvekili Köseoğlu Ramazan Bayramını Kutladı 

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak İslam âleminin bayramını kutladı. Köseoğlu, "Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini hazmedemeyen karanlık odakların, terörden beslenen ve medet uman çevrelerin bütün çabalarına rağmen, millet olarak birliğimize, dirliğimize, huzurumuza, istikrarımıza sahip çıktığımızın en önemli göstergelerinden biri de bayramlardır" dedi.
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Üyesi de olan Köseoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların sona erdiği, uzaktakilerin sevdiklerine kavuştuğu bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
Ramazan Bayramının Türk milletine, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Köseoğlu, "Türkiye’nin büyümesini, gelişmesini hazmedemeyen karanlık odakların, terörden beslenen ve medet uman çevrelerin bütün çabalarına rağmen, millet olarak birliğimize, dirliğimize, huzurumuza, istikrarımıza sahip çıktığımızın en önemli göstergelerinden biri de bayramlardır. Hiçbir güç milletimizin bu hasletlerini aşındırmaya muktedir olamayacak, milletimiz bilinen tarihinden bu yana adeta bir yaşam tarzına dönüştürdüğü var olma bilinci ve değerleriyle daha da güçlenerek yoluna devam edecektir." diye konuştu.
Köseoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajını şöyle tamamladı: “Toplumsal birlikteliğimiz ve beraberliğimizi pekiştiren, atmosferiyle dünyamızı güzelleştiren bir Ramazan ayını daha geride bırakmış bulunuyoruz. Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut, sevgi veren, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdecisidir. Bayram boyunca adeta bir toplum yeniden şekillenir, birbirine güven artar ve geleceğe umut ve inançla bakar. Zulüm altında hayatta kalma mücadelesi veren başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere tüm Müslümanların acısını derinden hissettiğimi belirtmek istiyorum. İnsanı güzelleştiren ve güçlü kılan da inançlardır. Bu inançla, bu cennet vatanımızın birlik ve beraberliği için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Ayrıca Trabzon’umuzun ve Türkiye’nin dört bir köşesinde yaşayan aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı gönülden tebrik ediyor, daha nice bayramlara hep birlikte sevdiklerinizle, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde erişmeyi temenni ediyorum.”