Trabzon Mercure Hotel, ekibine özel 2022 motivasyon gecesi gerçekleştirdi. Otelin balo salonunda gerçekleştirilen motivasyon gecesine tüm otel ekibi eşleri ve çocuklarıyla katıldı. Programda çocuklara özel oyunlar ve palyaço gösterileri gerçekleştirilirken aileler müzikler eşliğinde dans ederek eğlence dolu anlar yaşadı.


3 ayrı sanatçının ve orkestranın sahne aldığı gecede Trabzon Mercure Otel Genel Müdürü Tuncay Beyaz ve yönetim ekibi karaoke eşliğinde özel sahne kıyafetleriyle birbirinden eğlenceli şarkıları çalışma ekibi için seslendirdi. Otel yöneticilerinin şarkılarıyla coşan çalışanlar alkışlarla tempo tutup zaman zaman da oynayarak gönüllerince eğlendiler.


‘BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİLER’
Turizm ve otelcilik alanında deneyimli bir isim olan ve görev yaptığı her işletmede farkındalık yaratan, proje ve etkinliklere imza atan Trabzon Mercure Hotel Genel Müdürü Tuncay Beyaz yaptığı açıklamada mutlu ekip, mutlu hizmet sloganına dikkat çekerek, “Birlikte çalıştığımız ekip arkadaşlarımızın tümü bizim için çok değerlidir. Onların motivasyonu, ailelerinin ve çocuklarının mutluluğu noktasında hassasız. Çünkü mutlu ekip, mutlu hizmet demektir. Yeni hizmete giren otelimizde ilk motivasyon gecemizi gerçekleştirdik. Bunu geleneksel hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.
Programın sonunda otel ekibine çekilişle farklı hediyeler dağıtıldı.