Marka Şehir Trabzon, Sera Lake Resort Hotel EMITT'e Damga Vurdu 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon'u turizmde ‘marka kent’ haline getirmek için çalışmalar yürüten Trabzon İl Kültür Müdürü Ali Ayvazoğlu, 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT’e katıldı. Dört gün süren fuarda; Trabzon'un tarihi ve turistik değerleri tanıtıldı, yeni işbirliklerinin kapısı aralandı.

Ali Ayvazoğlu, bu yıl 22’nci kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT’e katıldı. 25-28 Ocak tarihleri arasında, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen fuarda 80 ülkeden sektör temsilcileri bir araya geldi. Her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla turizm sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlayan fuarda, her yönüyle Trabzon'un tanıtımı yapıldı. Yazılı ve görsel materyaller eşliğinde, kentin doğal güzellikleri, tarihi ve turistik değerleri anlatıldı. Yerel, ulusal ve uluslararası boyuttaki hizmet ve projeler tanıtıldı. Fuarda, yeni proje fikirlerinin geliştirilmesi, iş ortaklıklarının kurulması ve yatırımcıların kente çekilmesi için görüşmeler de yapıldı.

"Dünya vitrini"
Trabzon Sera Lake Resort Hotel yetkilisi , “Trabzon'umuzu turizmde dünya vitrinine çıkarmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl da EMITT’te hem sektör profesyonellerine hem de tatilcilere kentimizi Dolayısı ile Mavi ve Yeşilin Buluma Noktası olan Sera Lake Resort Hotelimizi en iyi şekilde tanıttık. Turizmde markalaşma hedefimize bir adım daha yaklaştığımızı düşünüyorum” dedi.

EMITT Fuarında Trabzon'u Sera Lake Resort Hotel ,Trabzonlu Oteller ,Tur Firmaları ve Turizm Şirketleri ile Hastaneler tanıttı.