Trabzon'a sağlığı hijyen ve kaliteyle sunacak olan Kuvars Aktif Yaşam ve Sspor Merkezi 3. Şubesi’ni Trabzon’da hizmete açtı.

Bayanlara özel yerel ve kendi markası ile sağlıklı beslenmeden doğru egzersize mental iyileşmeye yönelik spor, beslenme, egzersiz, meditasyon ve farkındalık kazandıran Kuvars pilates stüdyosu pandemi kapsamında yeni normalleşmeye ayak uydurularak görkemli bir törenle Yalıncak mahallesi  istiklal caddesi Erguvan konakların da hizmete girdi.. Açılışını  25.ve 26.donem Milletvekili  Av. Ayse Sula Köseoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek İş insanı Turgay Ömür ile birlikte gerçekleştiren işletme açılışı modern ve konforlu ortamıyla  göz doldurdu. Sercan Özgen insanların ruhen ve bedenen yorgunluk ve bıkkınlık yaşadığı bu süreçte Spor ve egzersiz ile doğru  beslenme ve aktif hayatı bünyelerin de barındırdıklarını belirterek hizmete sunulan spor merkezinin Kadın gücüyle kadına iyi geleceğini kendini zinde ve sağlıklı hisseden kadınların huzurlu bir zihne form da bir bedene sağlıklı bir bireye dönüşüp yaşam kalitelerini arttırarak dünyayı değiştirebiliceklerini söyledi..

Uzman eğitmen kadrosuyla pilates ve bir çok branş egzersizini diyetisyenimiz desteği ile birlikte kilo kontrolü ve dengeli beslenmeyi bünyesinde barındıran stüdyo randevu ve hes koduyla üye kabul etmeye başladı..