Köseoğlu ,Cumnurbaşkanı İle Yılın Düğününde Nikah Şahidi 
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, yakın arkadaşı İstanbul Milletvekili Fatma Benli’nin düğününde ev sahipliği yaptı. Düğünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte nikah şahitliği de yapan Köseoğlu,  düğüne katılan protokolü kapıda karşılayarak gelin ve damatın ailesiyle tanıştırdı, tüm misafirlerle de yakından ilgilendi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Fatma Benli, önceki gün gerçekleşen düğünde Uğur Yalçın’la dünya evine girdi. Ankara Grand Otel’de gerçekleşen düğün töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan onur konuğu oldular. Yılın nikahı Meclis Başkanı, Başkanvekilleri, Bakanlar, Bakan yardımcııları, milletvekilleri ve bürokrasinin buluştuğu bir tören oldu. Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un yaptığı nikahı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Mustafa Tuna kıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte en yakın arkadaşına şahitlik yapan Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ev sahipliği yaptığı düğünle ilgili duygularını şöyle paylaştı: “Öyle günler vardır ki unutulmaz. İşte öyle özel günlerden biriydi. Yakın arkadaşım, dostum, Fatma Benli’nin en özel gününe, dünya lideriyle birlikte şahitlik etmek muhteşemdi. Bu mutluluğun bir ömür boyu sürmesi için dua ediyoruz. Türkiye’mizin ve AK ailemizin Reisi saygıdeğer Cumhurbaşkanımız kıymetli hanımefendi ile birlikte bu özel güne şeref verdiler. Rabbim varlıklarını başımızdan, yanı başımızdan eksik eylemesin.”