TRABZON KADIN EĞİTİM VE İSTİHDAMI ARTIRMA DERNEĞİ YETKİLİLERİ VALİ ÖZ'Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, kadınların eğitim ve istihdam alanında önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek, hem eğitim hem de istihdam yoluyla kadınların toplum içinde daha etkin rol almasına yönelik dernek çatısı altında birleşmesinin çok güzel ve bir o kadar da anlamlı olduğunu söyledi.
Kamu kurumlarının bu konuda önemli destekleri olduğunu vurgulayan Öz, şunları kaydetti:

"Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz, Halk Eğitim Müdürlüğümüz, Olgunlaşma Enstitümüz ve diğer kurumlarımızın sağladığı imkanlar, projeler ve bazı çalışmalar var. Sizler bunu farklı boyutuyla yürütüyorsunuz. Biz de hem eğitim alanında hem de istihdamın sağlanması konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. İl olarak daha çok kadınlarımızın ilgi alanına giren yöresel ürünler ve el sanatları konusunda da çok zengin bir altyapıya sahibiz. Özellikle ev pansiyonculuğu gibi, turizmin yeni gelişme alanları gibi konuları da gündeme alarak güzel çalışmalar yapabiliriz."

Trabzon Kadın Eğitim ve İstihdamını Artırma Derneği Başkanı Bahar Kasten,Yönetim Kurulu Üyeleri Melek Çakır,Vildan Saki,Nuran Özergin olduğu halde Ziyaret ettiği Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'e Dernek ve yaptığı yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.