Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KA-FEM) Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun düzenlediği yılın son konseri büyük beğeni topladı. Trabzonspor’un Konyaspor maçına denk gelmesine rağmen salonu dolduran yüzlerce müziksever şarkılarla adeta kendinden geçti.
Sunuculuğunu Uzm.Dr.Canan Şengül’ün yaptığı şef Umut Mutlu’nun yönettiği TSM Korosu birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Selma Ömeroğlu, Aydın Demir, Şener Arslan, Zülal Özçavdar, Nida Kurt, Gökhan Tepecik, Ali Adanur, Tolga Kemal Erdoğan ve Burçak Arslan’ın solo performansları ile renklenen programda şef Umut Mutlu’da seslendirdiği eserle kulakların pasını sildi.
Programın sonunda gecenin mimarı koro şefi Mutlu’ya konuklar arasında bulunun Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi 3.Ceza Daire Başkanı Fatih Aksoy tarafından plaket,  dernek başkanı Ali Adanur da başarılı sunumuyla dikkat çeken Dr.Şengül’e ve TMHOYDER TSM koro şefi olan ve konserde müzisyen olarak KA-FEM’e destek veren Hüseyin Şılbır’a çiçek takdim edildi.
Adanur yaptığı konuşmada her türlü olumsuzluğa rağmen dimdik ayakta kalabildiklerini ve kısa zamanda bu programı organize ettiklerini belirterek “Başta şefimiz sonra da korist, solist ve saz üstatlarımıza teşekkür ediyorum. Maçın bu akşama denk gelmesi bizim şanssızlığımızdı. Buna rağmen hatırı sayılır bir izleyici topluluğu vardı. Siz değerli sanatsever dostlara da teşekkür ediyorum. Bu şehrin sanat ve kültürüne diğer derneklerimiz gibi bir şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Başkanlarımız aramızda sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. Güzel bir birliktelik oluşturduk. Birbirimize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bunlar olması gerekenler. İnşallah bu birlikteliğimiz, dostluğumuz bundan sonra da devam edecektir” diye konuştu.
Derneğin çiçeği burnundaki koro şefi Umut Mutlu da “Bu akşam çok güzel bir topluluk gördüm. Şarkılara içtenlikle eşlik ettiniz. Aranızda güzel sesleri olanlar var. İyi kulağım vardır güzel sesler işittim. Kapımız müzik yapmak isteyen herkese açıktır. Hepinizi bekliyoruz. Geldiğiniz, bize destek verdiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.