Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KA-FEM) yılın son, sezonun ilk yemeğinde üyeleri ve birim elemanları ile birlikte bir araya geldi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde gönüllerince eğlenen KA-FEM ailesi bir yılın stresini atarken, çiçeği burnundaki TSM koro şefi Umut Mutlu da söylediği şarkılarla herkesi kendine hayran bıraktı.
Yemeğe dernek başkanı Ali Adanur ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, THM koro şefi Selda Adanur Aydın, Halkoyunları birim şefi Melek Kum, Tiyatro Topluluğu sorumlusu Zeki Kamber, eski yöneticiler, üyeler, dernek elemanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Aksular Otel’in emektar müzisyeni Naci Ay’ın şarkıları ile coşan davetliler gönüllerince eğlenirken, bir yılın stresini de atmış oldular. Gecede mini bir konser veren TSM koro şefi Umut Mutlu kulakların pasını silerken, sesi, yorumu ve mütevaziliği ile alkış topladı.
Dernek başkanı Ali Adanur her yıl geleneksel olarak düzenledikleri dayanışma yemeklerine büyük önem verdiklerini hatırlatarak “Burada amacımız elbette eğlenmek, stres atmak. Çünkü hem günlük hayatımızda hem de dernek çatısı altında çok yoğun çalışıyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma adına güzel örnekler bunlar. Bu vesileyle eski yönetici arkadaşlarımızla da buluşmuş, fikir alışverişinde bulunmuş oluyoruz. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.