İşadamı Ferhat Yıldız'ın Oğlu'nun Düğününde Onay Şahin Mest Etti 

Haber: Ömer Altıntaş / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 


Trabzon'un Tanınmış Fotoğrafçılarından Karfo Uzun Sokağın Sahibi İşadamı Ferhat Yıldız Avukat Oğlu Serhat Yıldız'ı Esra Doğangün ile evlendirdi. Trabzon Ortahisar Pelitli Yalıpark Otelde gerçekleşen Nikah Töreninde Nikahı Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Kıyarken Şahitlikleri ise Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yaptı. 
Genç Çiftlerin Nikah Töreninden Sonra Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora Aile cüzdanını Gelin Esra Yıldız'a verirken Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi İse Ortahisar Belediyesinin Kur'anı Kerim Hediyesini Gelin Esra ve Damat Serhat'a verdi. Başkan Genç ise gelin ve damada Nikahlarını kıydığı Kalemi hediye etti.  
Düğün davetine Dernek Pazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık,Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut,Trabzonspor Eski Kulüp Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Yakup Aslan ve çok sayıda davetli ile Gelin ve Damadın Aileleri katıldı. 
SANATÇI ONAY ŞAHİN MEST ETTİ
Karadenizin sevilen sanatçılarından Onay Şahin'in sahne aldığı Yıldız Ailesinin düğününde yer yerinden oynadı. Sanatçı Onay Şahin Muhteşem Performansı ile Düğün davetine katılanlara Muhteşem gece geçirtti. 
Pasta kesimi ve Horonlarla devam eden düğünde Sanatçı Onay Şahin takı Töreni sonrası Sahnede tekrar yerini alarak davetlileri mest etti.