İçişleri Bakanı Soylu Oğlunu Evlendirdi
Haber : Tarkan Yusuf Altıntaş   www.trabzonhaber24.com


  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun oğlu Engin Levent ile Cumhurbaşkanlığı Personel Daire Başkanı Ahmet Minder'in kızı Saadet Nur evlendi.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile aralarında bakanlarında olduğu devlet protokolünden çok sayıda isim katıldı. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken, nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım yaptı.
Bakan Soylu'nun Oğlu Engin Levent Soylu'nun Düğün Töreni İçin Türkiye ve Dünya'nın her yerinden gelen Binlerce Misafir ile Trabzon  Milletvekilleri Adnan Günnar,Muhammet Balta,Ayşe Sula Köseoğlu,Salih Cora,Trabzon Valisi Yücel Yavuz ,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,Trabzon'un 18 İlçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,Rahmi Üstün,İbrahim Sağıroğlu,Recep Çebi,Erdem şen,Şefik Türkmen,Muhammet Balta,Salim Salih Sarıalioğlu,Mehmet Aşık ,Mehmet Nuhoğlu,Koray Koçhan,Orhan Bıçakçıoğlu,Ahmet Tekke,Osman Beşel,Hanefi Tok,Refik Kurukız ,Trabzonspor Kulüp başkanlarından İbrahim Haciosmanoğlu , Galatasaray'ın efsane ismi Abdurrahim Albayrak ,Ak Parti İlçe Başkanları,Belediye Meclis Üyeleri,Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi,Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Parti Yöneticileri,Daire Amirleri ,STK Temsilcileri ,İşadamları ,Bürokratlar ,Valiler ,Kaymakamlar,  Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ile çok sayıda davetlinin katıldığı Tören Haliç Kongre Merkezinde oldu. Törende tabir yerinde ise İzdiham yaşandı. Törene Ünlü Sanatçı Orhan Gencebay,İşadamı Ahmet Ağaoğlu'da katılanlar arasında göze çarptı.