Gümrükçüoğlu öğrencileri ağırladı
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yıldızlı TOKİ İlkokulu öğrencilerini EYOF (Olimpiyat) Parkında ağırladı. Öğrencilerin okullarının bahçesi asfaltlandığı için teşekkür ettiği Başkan Gümrükçüoğlu, “Sizler daha iyilerine layıksınız. Bizler sizler için varız. Belediyeniz her aman yanınızda olacaktır” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirdiği sosyal projelerin bu seferki konuğu Akçaabat Yıldızlı TOKİ İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenleri ile birlikte okuldan alınan 120 öğrenci önce Atatürk Köşkü’nü ardından Ayasofya Camisi’ni gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu gezi programının ardından öğrencileri EYOF (Olimpiyat) Parkında ağırladı.

SİZLERE DAHA İYİ ORTAMLAR SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Öğrencilerin okullarının bahçesi asfaltlandığı için teşekkür ettiği Başkan Gümrükçüoğlu, “Sizler daha iyilerine layıksınız. Bizler sizler için varız” dedi. İlkokul öğrencilerine seslenen Gümrükçüoğlu, “Sevgili yavrularımız sizleri burada görmek, sizlerle birlikte olmak bizim için çok büyük bir sevinç. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bizler hepimiz, hem Belediyemizin tüm mensupları, hem öğretmenleriniz, hem anneleriniz babalarınız sizleri çok seviyoruz. Okulunuzdaki bahçenizin asfalt yapılmasından ötürü teşekkür ettiniz, sizler daha iyilerine layıksınız. Bizler sizlere daha iyi ortamlar sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BELEDİYENİZ HER ZAMAN YANINIZDA OLACAKTIR

EYOF (Olimpiyat) Parkı hakkında da misafirlerini bilgilendiren Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da 2011 yılında Avrupa Gençlik Olimpik oyunları yapıldı. 49 Avrupa ülkesinin katıldığı bu müsabakaların hatırasına, dünya barışı ve kardeşliğini simgeleyen bu parkı yaptık. Burayı gezin. Sizi çok seviyoruz. Belediyeniz her zaman yanınızda olacaktır” ifadelerini kullandı.