Gazeteci Ali Savaş ve Ayten Savaş’ın oğlu Çağatay ile Ali Haydar Gedikli ve Asiye Gedikli’nin kızı Gülnihal Gedikli bugün yapılan nikah töreni ile dünya evine girdi.

Radison Blue Otel’de gerçekleşen genç çiftin nikahını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu kıyarken nikah şahitlerini ise Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, CHP eski İl Başkanı Güzide Önsel Uzun ve Özcan Gedikli yaptı.

TRABZON NİKAH TÖRENİNE AKIN ETTİ

Genç çiftin nikahına yakınları ve arkadaşlarının yanısıra, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sibel Suiçmez TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, AK Parti Genel Merkez Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Gençlik ve Spor ile Basın İlan Kurumu Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay ve davetliler katıldı.

BELÇİKALI AİLEDEN BÜYÜK VEFA

Ayrıca, Damat Çağatay Savaş’ın, yurt dışı eğitimi esnasında evlerine misafir olduğu Myriam Pauwels - Erik Heijster çifti de nikaha katılarak genç çifti mutlu gününde yalnız bırakmadı.


EVLİLİK CÜZDANINI AĞAOĞLU VERDİ

Renkli görüntülere sahne olan nikah töreninde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, Evlilik Cüzdanını genç çifte vermesi için Trabzon Valisi Ustaoğlu’na verdi. Ustaoğlu’da genç çifte mutluluklar dilediği bir konuşmanın ardından, cüzdanı bu kez Trabzonspor’un Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na vererek genç çifte vermesini istedi. Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’da evlilik cüzdanını gelin Gülnihal Gedikli’ye verdi.
Nikah töreni ardından toplu fotoğraf çekimi ve genç çiftin tebrikleri kabul etmesinin ardından sona erdi.
Hayatlarının en önemli imzasını atan genç çifte biz de Trabzonhaber24.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.