Görüntüleriyle korkuttular, danslarıyla yürek hoplattılar..  
Trabzon’da faaliyet gösteren bir dans okulu düzenlediği ilginç gecelerle dikkat çekiyor. Geçen yıl yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren dans okulu bu yıl da sezona hızlı giriş yaptı.
Trabzon Showdance Academi, KTÜ’de öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerin bayram gibi kabul ettikleri ‘Cadılar Bayramı’ nı onlarla birlikte kutlayarak jest yaptı.
Akademinin eğitmeni Mehmet Fukul yaptığı açıklamada “Şehrimizde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerimizin kendilerini yabancı hissetmemelerini sağlamak, şehrimizi ve KTÜ’yü benimsemeleri amacıyla böyle bir gece tertipledik. Bunu geçen yılda yapmıştık ve büyük beğeni toplamıştı. Bu yıl da aynı formatı uyguladık. Dansçı arkadaşlarımız makyajla farklı kimliklere büründüler. Yabancı öğrencilerde bizlere eşlik ettiler. Konseptimizi çok beğendiler. Onlarda bizimle birlikte eğlendi.” diye konuştu.
Trabzon’un önemli makyözlerinden Tuğba’nın elinden bambaşka kimliklere bürünen dansçılar ve geceye katılan konuklar bazen kendilerini bile tanıyamadılar. Kimi canavar, kimi cadı, kimi de kurt adam oldular. Makyözün geceye özgün makyajlarıyla fark yaratan dansçılar pistte de kendilerine adeta hayran bıraktı.
Geç saatlere kadar süren gecede dansçılar Salsa, bachata, Tango ve hip hop danslarından esintiler sundular. Gecenin en önemli anı ise Tangocularla hiphopçuların kapışması oldu.