ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ
Çebi, tarihten bu güne kadınlarımızın kahramanlıkları ve örnek mücadeleleri ile her zaman övünç kaynağı olduklarını belirterek “Üstlendikleri sorumlulukları takdire şayan bir biçimde yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçluyuz. Varlıklarıyla her manada fedakârlığı, üretkenliği temsil eden kadınlarımız, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizi şekillendirmektedirler.” ifadelerini kullandı.
“KADINA DEĞER VERMEK GELECEĞE DEĞER VERMEKTİR”
Toplum yaşamında kadının rolüne değinen Çebi “Kadın, değerdir. Kadın ilk öğretmen, eş, kardeş, annedir. Kadın; geleceğimizin, umutlarımızın can suyudur. Kadına değer vermek aynı zamanda geleceğe değer vermektir. Sağlıklı bir toplumun oluşabilmesinde baş aktörlerden biri kadındır. Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın mensupları olarak kadınlarımıza değeri her şeyin önünde görüyoruz.” dedi.
“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”
İlçe Başkanı Çebi açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti iktidarı döneminde kadınlarımızın haklı mücadelesinde her zaman yanlarına olduk. Kadınlara ve çocuklarımıza yönelik her türlü haksızlığın, eşitsizliğin, istismarın, ayrımcılığın karşısında durmaya devam edeceğiz.  Vatanımızın bekası için ciğerpareleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğrunda toprağa veren şehit annelerine sabır temenni ediyorum. Ayrıca vatan uğrunda şehit düşen kahraman kadınlarımızı da rahmetle yâd ediyorum. Her şeyin en güzeline layık olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, esenlikler diliyorum.”