Büyükşehir iftar sofrasını bu kez Düzköy’de kurdu

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Düzköy ilçesinde gerçekleştirdiği sokak iftarı programı yoğun katılımla icra edildi. İlçe merkezinde düzenlenen programda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Düzköy Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç ve AK Parti Düzköy İlçe Başkanı Şenol Akpınar hazır bulundu.

Programda Düzköylülere seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ‘tek devlet, tek bayrak, tek vatan, tek millet’ anlayışının güçlenerek devam etmesi için 24 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını ifade etti. Gümrükçüoğlu, “24 Haziran yeni bir destanın yazılacağı tarihtir” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora da konuşmasında, “Ben bu yörenin bir evladıyım. Buranın ne sorunu varsa bunu çözmek zorundayım” dedi. Cora, “Sizlerin desteğiniz ile 2,5 yıl önce milletvekili seçildim. Bana en çok destek veren ilçelerden biri Düzköy’dü. 29 yaşında milletvekili adayı olduğumda beni en çok heyecanlandıran Haçkalı hemşehrilerimizin desteğiydi. Bu ilçenin benim gönlümde yeri çok farklıdır. 2,5 yıllık süre içinde her zaman sizlerin yanında oldum. İlçemizin her bir sorununun çözümünde sizlerin sesi, sizlerin nefesi olmaya çalıştım. Sizden aldığımız emanete hiçbir zaman ihanet etmedik. İradenizi başkalarına tevdi etmedik. Vesayet organlarına prim vermedik. Sizlerin desteği ile darbelere boyun eğmedik. Teröre papuç bırakmadık. Darbe olduğunda şapkasını alıp kaçanlardan başka ülkeye iltica edenlerden olmadık. Dimdik liderimizin talimatı ile hep beraber meydanlarda darbeyi püskürttük. Bu zor zamanlara rağmen her hafta sonu Trabzon’a geldik. İmkân buldukça Düzköy’e geldik. Hep bir araya geldik. Ben bu yörenin bir evladıyım. Buranın ne sorunu varsa bunu çözmek zorundayım. Onun için burada yapacağımız daha çok işimiz var. Ülkemizde yapacağımız daha çok iş var” ifadelerini kullandı.