Buda Oldu Rock Konserli Mezuniyet

Trabzon’un kaliteli kolejleri arasında yer alan Düşünür Koleji, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılını tamamladı. Kolejden mezun olan öğrenciler, okulun mezuniyet kütüğüne isimlerini yazarken, kep atmanın mutluluğunu, okuldan ayrılmanın ise hüznünü yaşadılar. Kolejin kurucu müdürü Zehra Ermiş, öğrencilere jest yaparak, Trabzon’da bir ilki hayata geçirdi ve öğrencileri Rock Konseri ile mezun etti. Okulun bahçesinde düzenlenen konsere kolej ortakları Zehra Ermiş, Mesut Mercan, Tufan Aktürk, Sabri Akdeniz, Turgay Çolak öğretmenler, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı. 
Kolejin Kurucu Müdürü Zehra Ermiş, mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar dileyerek, “Mezuniyet törenine katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Gençlerimizi geleceğin dünyasında çağdaş donanımlarla hazırlamayı başta gelen görevleri arasında kabul eden kolejimiz büyük bir özveriyle katılımcı ve çağdaş düşüncelere yarınlarına yön verebilecek Türk insanının yetiştirilmesine çalışılmaktadır. Düşünür Koleji, öğrencilerine bilgiye ulaşma bilgi sağlama bilgi üretme ve elde edilen bilgileri değerlendirebilme becerisi kazandırmaktadır" diye konuştu.
ZORLARI BAŞARACAKSINIZ
Ermiş, "Yolun henüz başında olan genç arkadaşlarımıza sağlık başarı mutluluklar temennisinde bulunuyorum. Umarız hayatta her şey gönüllerince olur, arzu ettikleri şekilde olur. Sizler bu genç dinamik arzulu hallerinizi, gözlerinizdeki ışıltıyı görüyorum. Sizlerin, her zorluğun üstesinden geleceğinize inanıyorum ben tekrar hepinizi tebrik ediyorum, üniversite hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu. Mezun öğrenciler Grup Karakelam’in Rock konseri ile gönüllerince eğlenerek, öğretmenleri ve arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.