Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran ve Nergis Öztürk’ün paylaştığı filme sinemaseverler yoğun ilgi gösteriyor.


Bir döneme damgasını vuran, şarkıları kadar dramatik hayatıyla da günümüze kadar konuşulan talihsiz kadın BERGEN’in hayatının anlatıldığı yapım, Türkiye’de bin 100 salonda seyirci ile buluşurken ilk üç günde ise toplamda 720 bine yakın izleyiciye hitap etti.


Trabzon’da da Sinema Lara, Varlıbaş Avşar Sineması, ve Forum AVM Cinemaximum’da gösterimde olan film her geçen gün izleyici sayısını artırıyor. 5 günde yaklaşık 10 bin sinemaseverin izlediği ‘BERGEN’in bu sayıyı daha da artıracağı görüşü hakim.


Bergen’in acılarla dolu hayatının gözler önüne serildiği filmde başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran ve Nergis Öztürk de oyunculukları ile göz dolduruyor. Özellikle Abdullah’ın makyajla birebir Bergen’e benzemesi dikkat çekerken, kendi sesiyle okuduğu şarkılar da filme ayrı bir renk katıyor.
Beyazperde de ilk 3 gün seyirci sayısıyla en iyi açılış yapan Türk filmi olan Bergen, Recep İvedik’i de geride bırakarak yeni rekorun sahibi oldu.  Film aynı zamanda ilk hafta sonu hasılatıyla da tüm zamanların en yüksek hasılat rekorunu eline geçirdi.