Değirmendere Mahallesi’nde bulunan Büyük Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, esnafla bir süre sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.  
 
Hafta başında esnafla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yoğun ilgiyle karşılandı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden sanayi esnafı, Başkan Zorluoğlu’na teşekkür etti. Zorluoğlu, esnaf ziyareti kapsamında Trabzon’un eski belediye başkanlarından Niyazi Sürmen’le de iş yerinde bir araya gelerek sohbet etti.
 
Trabzon halkı ile her fırsatta bir araya gelmeye özel önem verdiğini dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Göreve başladığım günden itibaren halkımızın yanında oldum. Ziyaretlerimde hemşehrilerimden gördüğüm yakın ilgi, beni fazlasıyla mutlu ediyor. Onları dinleyerek taleplerini karşılamak, sorunlarına çözüm bulmak bizim görevimiz. Esnaf kardeşlerimin sorunları ve yapacakları öneriler bizler için çok önemli. Her zaman dile getirdiğim gibi Trabzon’u toplumun her kesiminin sesine kulak vererek yöneteceğiz. Fırsat buldukça değil, fırsat yaratarak esnafımızın ve vatandaşımızın yanında olmaya, sorunlarını bizzat dinlemeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.