Zorluoğlu ; ‪Gönüllerimiz bir...‬

‪Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor; bu mübarek günlerin Trabzon’umuza, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.‬

‪#bayram

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerinin ve İslam aleminin bayramını tebrik etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirerek bayram günlerine ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlarımız sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği; dargınlık ve kırgınlıkların geride bırakıldığı en özel günlerdir. Bu mübarek günlerde dargınlıklara son vermeli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmeli, onların sıkıntılarını paylaşmalıyız. 

ZOR GÜNLERİN ÜSTESİNDEN BİRLİKTE GELECEĞİZ 

Malumunuz içerisinde bulunduğumuz zor günler nedeniyle ilk kez sıra dışı bir bayram geçirmek durumunda kaldık. Türk milleti olarak dün olduğu gibi bugün de milli ve manevi duygularımızın gücüyle bu zor sürecin de üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum. Bu bayram, koronavirüs tedbirleri ve 81 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ne yazık ki bayramlaşma töreninde bir araya gelemeyeceğiz. Kalplerimizin bir olduğunu bilmenin mutluluğu ile inşallah bundan sonraki bayramları birlikte kutlayacağız. Bugünleri kısa sürede aşarak sağlıklı günlerimize dönebilmemiz için rehavete kapılmamalı, tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Bu noktada sokağa çıkma kısıtlamasının sağlığımızı korumak adına alınan bir karar olduğunun bilinci ile sevdiklerimizin bayramını bu kez telefonla kutlamamız gerektiğini hatırlatmak isterim. Ailelerimizle birlikte sağlık içerisinde nice uzun bayramlar geçirebilmemiz için bu bayram konulan kurallara uyulmasını önemle istirham ediyorum. 

TÜM ALANLARDA TEDBİRİMİZİ ALDIK 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi olarak sokağa çıkma kısıtlaması sırasında vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek ve oluşabilecek aksaklıkları önlemek için tüm alanlarda tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Bayram süresince sizlere yardımcı olmak adına büyük bir özveriyle görev yapacak olan Büyükşehir Belediyesi personelimiz başta olmak üzere tüm kamu görevlilerine teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor; bu mübarek günlerin Trabzon’umuza, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.”