Başkan Gümrükçüoğlu Çaykara İftarında Mehmetçiğe Mektup Yazdı 
Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası bu kez Çaykara ilçesinde kuruldu. İftar programı öncesinde Çaykara’ya çıkartma yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iftar programı öncesinde ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla görüştü.

Büyükşehir Belediyesinin ilçe merkezinde düzenlediği iftar programında yaklaşık bin kişi bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz,Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Dilekoğlu ,kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile vatandaşların hazır bulunduğu iftar programının ardından katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, Çaykara’da çok güzel bir millet birlikteliğinin ortaya koyulduğunu söyledi. Gümrükçüoğlu, “Burada bir millet birlikteliğini çok güzel bir şekilde ortaya koydunuz. Çaykara’da verilen bu mesaj ülkemizin bölünme bütünlüğüne katkıda bulunacaktır. Bu vesile ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden askerlerimize, polislerimize dua etmeyi hiçbir zaman unutmadık unutmayacağız. Allah (c.c.) asker ve polislerimizin gücünü arttırsın. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok da konuşmasında ilçede gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

TRABZON’DAN MEHMETÇİĞE 10 BİN MEKTUP

Başkan Gümrükçüoğlu öte yandan Mehmetçiğe mektup yazdı. “Trabzon’dan Mehmetçiğe 10 bin Mektup” kampanyası kapsamında Çaykara ilçe merkezinde kurulan standı ziyaret eden Gümrükçüoğlu mektubunda, “Asker ve polis evlatlarımız; Aziz milletimizin 79 milyon insanları olarak hepimizin duaları sizinledir. Allah (c.c.) gücünüzü, kuvvetinizi, mücadele azminizi arttırsın. Allah (c.c.) sizleri muhafaza etsin, zayiat vermeden vatan ve millet haini, din ve maneviyat düşmanı vatan hainlerini yok etmeye gücünüzü muktedir kılsın. Sizleri çok seviyor ve muhabbetle kucaklıyoruz. Allah’a (c.c.) emanet olun” ifadelerine yer verdi.