BAGGİ Gazipaşa Caddesinde Törenle Açıldı 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Ak Parti Köprübaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Musa Özdin'in Gazipaşa Caddesindeki Baggi giyim mağazasının açılışı törenle yapıldı. 

BAGGİ Mağazasının Açılış Törenine Trabzon Milletvekilleri,Dr.Adnan Günnar,Muhammet Balta, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ,Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz,Araklı AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık,Ak Parti İl Başkan Yardımcıları,Uğur Aydın,Murat Zeki Solak ve Çok sayıda Vatandaşın Katılımı ile gerçekleşti .


Dua okunmasının ardından davetlilerin kurdelesini kestiği mağaza hizmete açıldı.

Baggi Men-Trabzon işletme sahibi Musa Özdin, Trabzon’da klasik giyim adına ihtiyaç duyulan tüm ürünlerin tek bir noktada müşteriyle buluşacağını söyledi. Baggi Men Trabzon’a erkek giyim adına önemli bir marka kazandırdıklarını belirten Özdin, „Öncelikle Türkiye ve Avrupa’nın en prestijli markasını Trabzonlu hemşehrilerimizle buluşturduğumuz için mutluyuz. Özel dizayn ettiğimiz mağazamızda müşterilerimize rahat, huzurlu ve lüks bir alışveriş imkanı sunmaya çalıştık“ dedi..

 

Trabzon’a giyimde kaliteyi yansıtan koleksiyonlarla, erkeklere konforlu giyim ayrıcalığını sunacaklarını kaydeden Özdin, açılışa özel kampanyaların yapıldığını söyledi.