ANADER’DEN DEMLİ ÇAY SAATİ...
Haber: Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com  

Anader Kadın Kolları önderliğinde gerçekleştirilen Trabzon Gönül Elçileri ve Akçaabat Gönül Elçileri Derneği (AGADER) buluşması, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sera Gölü Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.
Devlet Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın  Eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleştirilen Gönül Elçileri Projesinin Trabzon'daki temsilcisi Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz başta olmak üzere, Akçaabat Kaymakamı eşi Hatice Şenel, Vali yardımcısının eşi Dilek Türkün Yazgan, Akçaabat Belediye Başkanının eşi Leyla Türkmen, Trabzon İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serpil Öztürk Harput, Trabzon Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Avniye Çelebi, Trabzon Kız Olgunlaşma Müdürü Sibel Karabiana, Akçaabat Gönül Elçileri Derneği (AGADER) Başkanı Ümran Akdeniz ile Gönül elçileri üyeleri ile ANADER Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Anader organizasyonunda “Demli Çay Saati” adı ile ilk defa bir araya gelen Gönül Elçileri tanışma çayında bir konuşma yapan Anader Kadın Kolları Başkanı Havva Yetimoğlu Demir, “Her şeyden önce davetimize icabet eden başta Şengül Yavuz Hanımefendi olmak üzere tüm protokol mensuplarına ve çok değerli davetlilerimize teşekkür ediyorum. İki yıldır faaliyetini yürüttüğümüz Anader’de bizlere bu imkanı sunan başta Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Asım Aykan Beyefendiye şükranlarımızı arz ediyorum. Şu ana kadar belirli gün ve haftalarla ilgili 11 program, 23 Sosyal Sorumluluk Projesi, 6 konferans, çeşitli kabul ve ziyaretler gerçekleştirdik. En önemlisi de Afrin şehitlerimiz için Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ortaklaşa “Afrin Zeytindalı Şehitleri Hatıra Ormanı” oluşturduk diyerek, yeni projeler hususunda da katılımcıları bilgilendirdi.
Anader organizasyonunda “Demli Çay Saati” adı ile ilk defa bir araya gelen Gönül Elçileri tanışma toplantısı hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son erdi.