Almanya'da kilit sisteminde marka ödülü alan Sancak ailesinin mutlu günü
 
İşçi çocuğu olarak geldikleri Almanya'da fabrika kurdular, 2019 yılında marka ödülünü aldılar, 2020 yılında da kızları Merve’nin mürüvvetini gördüler.
Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletine bağlı Esslingen şehrinde yaşayan Sancak Kilitleri’nin (ELOCK2) sahiplerinden Trabzon - Köprübaşılı işadamı Ahmet Sancak’ın kızı Merve dünya evine girdi.
Havva-Ahmet Sancak ailesinin kızı Merve ile Fatma Şenay-Nazir Küçükarslan’ın oğlu Tarık, Boblingen Kervan Saray ‘da düzenlenen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.
Yoğun bir katılımın olduğu muhteşem düğünde gelin ve damadın anne-babaları ve amcaları gelen konukları kapıda karşılayarak ev sahipliği görevlerini en güzel şekilde yaptılar.
Merve ve Tarık alkışlar eşliğinde salona gelişi sırasında konfetilerin ardı ardına atılması ile ilk danslarını yapan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Gelin ve damadın mutluluklarına ortak olmak için bine yakın davetlinin katıldığı görkemli düğünde gelinin amcaları Sancak Kilitleri’nin (ELOCK2) sahipleri Mehmet, Tahsin ve Rafet Sancak konuklarla tek tek ilgilendiler.
Gurbette Birleştiren Eller Grubu tarafından slov ve hareketli eserlerin ardından Karadeniz müziğinin genç ve güçlü sesi Köprübaşılı Anıl ve Azam Yılmaz kardeşlerin sahne aldığı muhteşem düğünde Sancak ailesininin kızlarından oluşan horon ekibi bir gösteri yaptı.
Düğün pastasının kesilmesinden sonra da geç saatlere kadar devam eden düğünde yeni çifte mutlu saatler yaşatıldı. Düğün finalinde Anıl ve Azam Yılmaz kardeşlerin seslendirdiği hareketli Karadeniz parçası eşliğinde konuklar bol bol horon oynadı.
Ercüment Aydın / Boblingen