Akçaabat'ta ''İYİ''Rüzgarı 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, İYİ Parti Akçaabat Belediyesi Başkan Adayı Osman Akbulut ve partililer vatandaşın desteğini almak için Akçaabat’ta seçim çalışması gerçekleştirdi.

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, seçim çalışmalarını Milletvekili Hüseyin Örs ve İYİ Parti Akçaabat Belediyesi Başkan Adayı Osman Akbulut ile Akçaabat ilçesinde sürdürdü. Akçaabat esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Örs, Aksoy ve Akbulut için destek istedi. Yoğun bir kalabalık eşliğinde gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlar İYİ Partilileri ilgiyle karşıladı. 

Milletvekili Örs, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy’u tanıtırken: “Adayımız belediyeciliğin profesörü, inşaat yüksek mühendisi siz destek vereceksiniz o da sizi unutmayacak” dedi. Bu sözleri üzerine Milletvekili Örs’e teşekkür eden Aksoy, “Trabzon için hayata geçirmek istediğimiz, Trabzon’a ve Trabzon’da yaşayan herkese rahat bir nefes aldıracak güzel projelerimiz var. İnşallah sizlerin de desteğiyle bunları uygulamak bizlere nasip olur “ ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Akçaabat Belediyesi Başkan Adayı Osman Akbulut ise, İYİ Parti’nin Trabzon’da yönetime dahil edilmesiyle değişimlerin kısa sürede görüleceğini dile getirdi. Akbulut, Akçaabat’ın bağrından gelen birisi olarak ilçeyi iyi tanıdığını, sorunları ve çözümleri bildiğini, çözüm sağlamak için de hemşerilerinin desteğine ihtiyacı olduğunu belirtti. Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sonlandırıldı.