Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali Dünya Evine Girdi 

Haber: Melek Çakır  www.trabzon haber24.com 

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sürmene Belediye Meclis Üyesi İsmail Hakkı Küçükali'nin oğlu Sefa Küçükali, Samsun'un güzel Kızlarından Şeyda Oruç ile dünya evine girdi.
Yomra Kaşüstü Çakırbey Düğün Salonu’nda gerçekleşen törene Eski Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu,Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu,Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan,Ak Parti Milletvekili Adayı Selçuk Çebi,Sürmene Belediye Meclis Üyeleri, ve çok sayıda partili isim katıldı.

Bakanlar çelenklerle yalnız bırakmadılar Düğüne yoğun olarak gerçekleşen katılımın yanısıra, Trabzon’un bakanları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da yolladıkları çelenkler aracılığı ile gelin ve damada mutluluklar dilediler. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un da düğüne çelenk yollayarak mutluluklar dilediği görüldü. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün Amcasının Oğlunun düğünü için Zonguldakta olmasından dolayı Sefa Küçükali'nin düğününe katılamayıp çiçek gönderebildi. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Selçuk Çebi, gelinin dayısı Hasan Sözen,  Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Furkan Leventoğlu, AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,İhsan Sinan Aktaş ve Trabzon Valisi Yücel Yavuz yaptılar. Nikahı memurluğunu yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuşmasında, “Sefa, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon İl Başkanlığı’na vazifelendirdiği bir gencimiz... Bu vesile ile biz burada olmaktan iftihar ediyoruz.” dedi.