23 Nisan ,Forum Trabzon'da Çoşku İle Kutlandı 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Forum Trabzon, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Trabzon Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Trabzon Satranç İl Temsilciliği iş birliğinde etkinliklere imza atan Forum Trabzon, çocukların çok özel gösterilerine sahne oldu.

Şehrin eğlence merkezi olmayı sürdüren Forum Trabzon, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı. TRT Trabzon Çocuk Korosu ve Trabzon Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile iş birliği yapan Forum Trabzon; sporun farklı branşlarında gösterilere ev sahipliği yaptı. Bunlar; judo, karate, yer jimnastiği, tenis, eskrim, dans, halk oyunları, masa tenisi gibi branşlardan oluşurken, tüm gösteriler çocukların gerçekleştirdiği kortej yürüyüşü ile başladı. Korteje ve gün boyunca devam eden tüm etkinliklere, Palyaço Bando Grubu üyeleri neşeli müzikleri ile eşlik ettiler.

Forum Trabzon içerisinde kurulan farklı birkaç alanda gösterilerini sergileyen çocuklar, kurulan ana sahnede halk oyunları ve eğlenceli dans gösterileri gerçekleştirdiler. 23 Nisan'ı büyük coşkuyla kutlayan Forum Trabzon, aynı gün TRT Trabzon Çocuk Korosu konserine de ev sahipliği yaptı.

Yine 23 Nisan dolayısıyla 22 Nisan tarihinde Satranç Turnuvası gerçekleştiren Forum Trabzon, satranca verdiği önemi bu özel gün vesilesi ile bir kez daha vurguladı. İlki 22 Nisan tarihinde gerçekleştirilen Satranç Turnuvası'nın geleneksel hale gelmesi hedeflenirken, turnuvaya TSF lisanslı ve 2015-2016 vizesini yaptırmış sporcular katılım gösterdi. Turnuva oldukça keyifli anlara sahne olurken, 23 Nisan coşkusu Forum Trabzon'da tam anlamıyla yaşandı.