15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimine Işık Tutacak Sergi
Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com  


Trabzon’da Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kollarının Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde Düzenlediği Milli İrade’nin Yükselişi sergisi büyük ilgi gördü.

 Trabzon’da 15 Temmuz Milli İradenin yükselişi Sergisi’nin Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde yoğun katılım ile gerçekleşti. Sergiye AK Parti Genel Merkez 5. Bölge Yerel Yönetimler Koordinatörü Mehmet Geldi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahattin Çebi,Trabzon İl Kültür Müdürü Ali Ayvazoğlu , AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ,Ak Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nagihan Ayyıldız ,ve çok sayıda AK Partili teşkilat mensubu ile vatandaşlar katıldı. Sergide Trabzon’dan ve Türkiye genelinden 15 Temmuz ve sonrasında yaşanan olaylardan derlenen fotoğraflar yer aldı. Sergide Trabzonspor formalı vatandaşların 15 Temmuz sonrası milli irade nöbetlerindeki pozları ile MHP’lilerin Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafı önünde bozkurt işareti yaparken çekilen fotoğrafları büyük ilgi gördü.

AK PARTİ İL BAŞKANI HAYDAR REVİ ;MİLLETİMİZ TARİH YAZMIŞTIR

Fotoğraf sergisinin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Revi, “FETÖ / PDY terör örgütü tarafından ‘Milli İradeye’ yönelik yapılan 15 Temmuz Darbe girişimi, aziz milletimizin dik duruşuyla püskürtülmüş ve vatana ihanet edenler emellerine ulaşamamıştır. 15 Temmuz gecesinden itibaren 27 gün boyunca ülke genelinde ve şehrimizde süren ‘Demokrasi Nöbetleriyle’ milletimiz tarih yazmıştır. Bu tarihi sürecin yer aldığı fotoğraflardan oluşan ‘Milli İradenin Yükselişi’ fotoğraf sergimiz Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde 3 gün boyunca hemşehrilerimiz için sergilenecektir. Şehrimizdeki süreci an be an anlatan fotoğraflar için partimizin basın sorumlusu Onur Emre Sarısoy’a, sergide emeği geçen İl Kadın ve İl Gençlik Kollarımıza, Teşkilat Mensuplarımıza ve kahraman milletimize teşekkür ediyorum. 15 Temmuz’u unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÜMRÜKÇÜOĞLU ;

Başkan Revi’nin ardından konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise 15 Temmuz’un milletimiz ve ülkemiz adına bir milat olduğunu ve bir kahramanlık destanı yazıldığını ifade etti.

TRABZON MİLLETVEKİLİ AV.SALİH CORA ;

Gümrükçüoğlu’nun ardından konuşma yapan Milletvekili Cora ise, “Tarihi geceden itibaren hem şehrimizde hem de ülke genelinde milletimizle birlikte tutmuş olduğumuz nöbetler bizler için onur kaynağıdır, bu sergide emeği geçenlere ve bu sergide fotoğraflarda olan veya olmayan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ MKYK ÜYESİ KÖSEOĞLU; 

Son olarak konuşma yapan MKYK Üyesi Milletvekili Köseoğlu, “Tarihi hep birlikte yazdık ve milli iradenin yükselişini hep birlikte sağladık. İşte bu tarihi hadiseyi tüm hatlarıyla anlatmak, unutmamak ve unutturmamak adına açılan fotoğraf sergisi de önemli bir görevi yerine getirmektedir. Tüm vatandaşlarımızı buraya gelerek sergiyi gezmeye davet ediyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Sergi 1 Ekim Cumartesi günü akşamına kadar ziyarete açık olacak.