Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ilk gösterime tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. İlk gösterime Trabzon Sanatevi Başkanı Adnan Taç, TLYD Başkanı Kenan Atalay ve çok sayıda davetli katıldı.
Umur Bugay ve Muzaffer İzgü’nün yazdığı, İbrahim Kavzoğlu’nun uyarlayıp yönettiği oyunda Hülya Güneş, Tolga Albayrak, Gökhan Soylu, Ayten Güneş, Cenker Calap, Buse Safiye Karaağaçlı ve Elvan Samancı rol alıyorlar.  
Teknik ekip koltuğunda Kadir Efe Sağlam, Eyüp Hasanbaşoğlu ve Esranur Kabataş’ın oturduğu oyunun müziklerini Tufan Ünlü, koreografisini ise Berk Tuğcu yaptı. Oyunun dekor-kostüm tasarımı ise Sibel Maçka Kalfa’ya ait.
Günlük yaşantımızdan kesitlerin mizahi bir dille anlatıldığı oyunda rol alan oyuncular performanslarıyla ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda ilk gösterime gelip kendilerine destek veren izleyiciye teşekkür eden Tiyatro Zinos Kurucusu ve oyunun yönetmeni İbrahim Kavzoğlu tiyatronun kuruluşunda 3 hedef belirlediklerini ve gelinen noktada bu hedeflerine ulaştıklarını ifade ederek “Şehrin kötü imajı olduğu dönemde katıldığımız festivallerde yaptığımız çalışmalarla sanata katkı sağladık. Sanatsal olarak her kesimden insanı sahneye taşıyacağız dedik, gördüğünüz gibi her kesimden insanı tiyatro ile buluşturduk. Bunun yanında tiyatro sanatının gelişmesine ve yaygınlaşmasına eğitim olarak katkı yapacağız dedik. 8 tane atölye çalışması yaptık. Buralardan yetişen 7 arkadaşımız konservatuvara gitti ve tiyatroyu meslek olarak seçtiler” diye konuştu.
05 ve 14 Mart 2020 tarihleri arasında Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun aynı zamanda Karadeniz bölgesi illeri ve ilçelerinde de tiyatro severlerle buluşacak.