''Sürmene Sanat Sokağı Şöleni''ne Muhteşem İlgi 

Haber: Ömer Altıntaş / Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com 
Trabzon Sürmene İlçesinde düzenlenen ''Sürmene Sanat Sokağı Şöleni'' izleyenleri büyüledi. Binlerce insanın Sürmene Sanat Sokağında bir araya gelmesi ve hep bir ağızdan şarkılara eşlik etmesi görülmeye değerdi. Sürmene Belediyesi ,Sürmene Sanayici İşadamları Derneği ve Sürmene Gençlik ve yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Şenliğe komşu il ve İlçelerden katılan vatandaşlarla birlikte 10 Binlerce vatandaş katıldı.
''Sürmene Sanat Sokağı Şöleni' ne Serhat Şahin,Aslan Kar,Yusuf Güney ve Sinan Yılmaz Solist olarak katıldı. 

Sürmeneli Serhat Şahin Şenlik alanına gelen hemşerilerini dokuz sene üzerine çıktığı sahnede mest etti. Sunuculuğu başarılı bir şekilde yapan Aslan Kar gençleri coştrurmasını bildi.  
Gecede Solist Serhat Şahinden sonra Sürmene Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Azizoğlu ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çığ,Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta,Av.Salih Cora birer konuşma yaparak birlik beraberlik ve kardeşliğe vurgu yaptılar. 


Geceye Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta,Av.Salih Cora,Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çiğ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Müsteşarı Erdem Sürmen,Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve çok sayıda misafir katıldı. 
Gecenin ikinci ve son bölümünde Sinan Yılmaz sahneye çıkınca yer yerinden oynadı. Muhteşem sahne performansı ile sahneye adete
hükmeden Sinan Yılmaz hızını alamayarak Protokol Tribününe atladı. Yılmaz Protokol Tribününde misafirleri tek tek selamlayarak onlarla şarkı okudu. EKOL Saund Ses ,Görüntü ve Sahne hizmetlerinin muhteşem sahne ses ve Efekt farkı ile Sürmene halkı güzel bir gece geçirdi. Son olarak sahneye Yusuf Güney çıktı. 

''Sürmene Sanat Sokağı