Avrupa Birliği erasmus projesi kapsamında eğitim görecek olan gençler burada staj mahiyetinde bir programa katılacaklar.

İlk defa yurt dışına çıkacak olan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti.

Başkan Çebi öğrencilerin ziyaretlerinden oldukça memnun olduğunu belirterek; ”Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerimizden Resul Dokumacı ve öğrencilerinden Hakan Helvalı, Ali Üstibi, Samet Çebi, Ümit Çebi, Muratçan Helvalı ve Ahmet Golaşalı bizleri ziyaret ettiler. Bu genç kardeşlerimiz Avrupa Birliği Erasmus Projesi kapsamında İspanya’nın Malaga kentine gidecekler. Burada fiber optik altyapı konusunda staj amaçlı bir eğitim görecekler. Gençlerimizin eğitim ve öğretimde başarılı olmaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. İnşallah orada güzel tecrübeler edinip gelecekte faydalı çalışmalara imza atacaklardır. Hepsini canı gönülden tebrik ediyor, üstün başarılar diliyorum. Projede emeği olanlara da teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.