PROJELERİNİ MASAYA YATIRDI
Ortahisar Platformu bu kez şehrin zirvesine çıktı ve şehri yönetenler ile projelerini masaya yatırdı. İlk olarak Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret eden Murat Zeki Solak başkanlığındaki Ortahisar Platformu, ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret ederek platform hakkında bilgi verdi. 

ŞEHİR VE İLÇELERE BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYABİLİR
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, bu tür sivil toplum kuruluşlarının kuruldukları şehirlere, ilçelere büyük katkılar sağlayabileceklerini, Ortahisar Platformu’nun da bu manada önemli çalışmalar yaptığını belirterek, platform üyelerini tebrik etti.  

BÜYÜKŞEHİR KATKI SÖZÜ VERDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gün Batımı Fotoğraf Sergisi ile farkındalık yaratan Ortahisar Platformu’nun bundan sonraki faaliyetlerine Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman katkı sağlayacaklarının sözünü verdi.

TRBAZON EMNİYETİ FAALİYETLERİN İÇİNDE OLACAK
Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper ise platform üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, Trabzon Emniyet Müdürlüğü adına ellerinden geldiği kadarıyla faaliyetlerin her zaman içinde olmak istediklerini dile getirdi.

GELİŞEN VE GELİŞTİREN BİR PLATFORMUZ
Trabzon Ortahisar Platformu’nun çok geniş kaplamlı bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Başkan Murat Zeki Solak, “Şehrin her kesiminden düşünen, üreten tecrübeli insanların bir araya geldiği bir platform oluşturduk. Birbirinden değerli üyelerimiz çok önemli katkılarıyla gerçekten Ortahisar’a farklı bir bakış açısı getirecek projeler ortaya koyuyor. Trabzon, doğasıyla, kültürüyle, tarihiyle, sporuyla, sağlığıyla, sanayisiyle, limanıyla, stratejik ve jeopolitik konumuyla çok önemli bir yere konumlanmıştır. Şehrimizde bu manada siyasilerimiz, bürokratlarımız, yerel yöneticilerimiz, iş adamlarımız, spor adamlarımız, eğitimcilerimiz yani her alanda çok önemli faaliyetler bugüne kadar gerçekleşmiş ve Trabzon ön plana çıkmıştır. Bizler de Trabzon’un geçmiş tarihini bilen, zor günlerini, iyi günlerini yaşamış insanlar olarak bu şehre, Ortahisar ilçesine ne kazandırabiliriz diye kafa yormak adına hizmet vermek adına bu yola çıktık. Güzel projelerimiz var ve bu manada sayın valimiz, sayın belediye başkanımız, sayın emniyet müdürümüz bizleri ağırladı. Kendilerine teşekkür ediyoruz, destekleri ve takdirleri sorumluluğumuzu kat ve kat artırmıştır. Omzumuzdaki bu ağır yükle ilçemize her anlamda katkı sağlamak adına tüm üyelerimizle birlikte elimizi değil tüm bedenimizi taşın altına koyarak bu ülkeye hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Bunu da seve seve yapacağız. Kesinlikle bir siyasi kuruluş değiliz. Özgür üreten, gelişen ve geliştiren bir platformuz. Bunu şehrimize katkı anlamında hayata geçirilebilirsek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.