11.cisi düzenlenen Trabzon Tanıtım Günlerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ,CHP Grup Başkanı Akif Hamzaçebi,Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,Siirt Valisi Ali Fuat Atik,Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,Trabzon İlçelerinin Kaymakamları ,Belediye Başkanları ,Irtahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy,Çaykara Belediye Zbaşkanı Hanefi Tok,Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık,Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık,Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu,Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın,Vakfıkebir Zbelediye Başkanı Muhammet Balta,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Beşikdüzü Belddiye Zbaşkanı Ramis Uzun,Trabzon İl Kültür Müdürü Ali Ayvazoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,Maçka Belediye Başkanı Ecz.Koray Koçhan ,Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın,Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımı İle gerçekleşiyor . 

İstanbul’daki Trabzon tanıtım günlerinde Akçaabat Belediyesi'nin standına yoğun ilgi
Bu yıl 36 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul'da 11. kez düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri'nde Ortahisar ,Akçaabat ,Maçka ve Sürmene Belediyesinin standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Bu yıl 36 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul’da 11. kez düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’nde Akçaabat Belediyesi’nin standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.
Akçaabat’ın tarih kokulu Ortamahalle’sini İstanbul’a taşıyan Akçaabat Belediyesi’nin standı yoğun ilgi görüyor. Bu yıl 36 Ekim 2019 tarihleri arasında Yenikapı etkinlik alanında yapılan Trabzon Tanıtım Günleri’nde Akçaabat Belediyesi ziyaretçilerini horon gösterisi ve un helvasıyla karşılıyor. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Düzenlenen tanıtım günleri; tanışma, kaynaşma, birlik, beraberlik ve dostlukların pekişmesine; iller ve ilçeler arasında bilgi, tecrübe ve işbirliği paylaşımın artmasına vesile olmaktadır. Akçaabat’ımız markalaştırma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Belediyecilik sadece şehri imar etmek değil, vatandaşlarımızı kültür ve sanat anlamında da doyum noktasına ulaştırmak için çalışmaktır. Tanıtım günlerinin ilk günlerinde standımıza ilgi gösteren ve standımızı ziyaret eden herkese teşekkür ediyor; Trabzon sevdalılarını, memleket hasreti çekenleri ve şehrimizi tanımak isteyenleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.